maanantai 30. toukokuuta 2016

RuvsuruškesmuohtuHelatorstain jälkeen perjantaina lähdettiin aamulla aikaisin ajelemaan kohti Saariselkää, välietappia. Käytiin iltapuhteiksi huiputtamassa Kiilopää (taas) ja nauttimassa näkymistä. Riiva ja Aulis sai olla koirista mukana ja treenata vähän kesän Lofoottireissua varten repun kantoa ja muuta hyödyllistä.


Sitten majapaikkaan nukkumaan ja aamulla nokka kohti Lemmenjokea. Sielä pääsin tutustumaan naapurissa asuvaan Ruutin siskopuoleen, Tseeboon ja heidän toiseen koiraansa. Jotain etäisesti tuttua siinä oli, mutta yllättävän vähän kuitenkin :)

Ceebo FIN41486/08
Olin ihan super liikuttunut kun meidän pentu juoksi suoraan uuden ihmisensä syliin kun auto ajoi pihaan! Hirmuinen hännänheiluttaja ja superrohkea pentu! Matkasi autossa kun vanha tekijä, söi eväänsä reippaasti stoppipaikoilla ja käveli hihnassa niinku isot koirat - ja kaiken tämän lisäksi on aivan äärettömän suloinen pupsi!

Pikku-Piiku ja oma ihmisensä. <3
Piiku sai tosiaan aivan huippu sijoituskodin naapuripitäjästä, entuudestaan tutulta ihmiseltä. Pääsen näkemään pentua usein ja saan seurata tyypin kasvua läheltä. Piiku on osoittautunut pelottomaksi, reippaaksi ja äärettömän lungiksi tyypiksi jolta löytyy myös aimo annos itsepäisyyttä :D Treeneissä on huisin kiinnostunut omasta ihmisestä ja keskittyy tekemiseen jo hyvin.

Isot kiitokset vielä Maijalle ja Paulukselle pentueen hyvistä eväistä maailmalle! Toivottavasti sisaruksistakin kuullaan vielä ja nähdään kuvasia :) Kiitos Miitalle ja eritoten kiitos Tarjalle tästä yhteisestä projektista. <3 Nyt kasvetaan ja opetellaan elämää ja toivonmukaan Pii tulee lisääntymään vuosien päästä :)Piiku 23.5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti