maanantai 10. huhtikuuta 2017

Vuoden tokotulokas ja ensimmäinen koe tälle vuotta


No sehän on juurikin niin! En ainakaan minä olisi uskonut, jos joku olisi väittänyt meidän edes kisaavan tokossa vielä ensimmäisen kokeen jälkeen :D Niimpä vaan ollaan päästy rakkauskuplaan ja tokohan on kiwwaa! :) Ihan superisti onnea myös vuoden tokokoiralle, Kielapihkan Malviinalle ja ohjaajalleen / kasvattajalleen Jonnalle, iliman teitä tää ei todellakaan olis ollut mahdollista <3 Rakkaustoko kantaa pitkälle!

Rotuyhdistyksen erkkari ja samalla kevättokot järjestettiin täällä Seinäjoella ja pitihän sitä käyä vähä tsekkaas, missä pisteessä meidän avo on :) Kauhian hyvässä pisteessä ei, käytännössä marras-tammikuu meni koirien sairastellessa joten reenit aloitettii vasta helmikuussa. Mutta tavoitteena oli iloinen mieli ja se kyllä saavutettiin! :) Koskaan ei kuitenkaan edes tiedä, mikä koe on viimeinen, varsinkin kun kyseessä on kuitenkin selkeästi vanheneva mummuli.


Paikallamakuu: 0 (meni maate... Sarjassamme, ei koskaan treeneissä)
Seuraaminen: 8½ (alussa vähän nukkui mutta skarppasi!)
Liikkeestä seiso: 10
Luoksetulo: 9
Liikkeestä maa: 10
Ruutu: 6 (ihihi, sääli kutonen! Tais yks tai kaks käskyä tulla liikaa! Mut meni se ;))
Nouto: 9,5
Kake: 8
Hyppy: 10
Merkki: 0 (Mikä merkki?)
Kokonaisvaikutus: 8,5

Pisteet yhteensä 229,5p, AVO2

No, kokoajan lähempänä ykköstä! Nytkään ei jäänyt kun oikeastaan paikallamakuusta tai merkistä kiinni. :) Fiilis oli ilostunut ja rento! Katsellaan seuraavia koitoksia ja jatketaan reeniä!

Täällä videoituna koko suoritus :)

Tärkeä Rakas. <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti