keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Työvoiton kanssa Kankaanpäässä

Työvoitto "Velho" Elokuussa 2017
Maanantaina ajeltiin Ventelälle kaverin kanssa ja taas tuli pari koiraa luustokuvattua :) Velholta lähti muiden kasvattien tavoin kuvat koko rangasta, lonkista ja kyynäristä. Selkä ja kyynärät näytti kuvissakin priimalta, lonkissa toivomisen varaa. Kuvat lähetettiin siis maanantaina Kennelliittoon ja tänään aamupäivällä pätkähti lonkat ja kyynärät lausutuiksi ja tästä tunnin päästä sain maksaa selkälausunnon jonka tulokset näkyi heti maksamisen jälkeen

Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Selkä: SP 0, VA0, LTV0

Silmät, polvet ja sydämen tsekkaan jossain vaiheessa myöhemmin, niillei nyt mikään kiirus harrastamisen kannalta kuitenkaan ole.

Aiemmin kesällä otatin Velhosta verinäytteen laboklinille ja tutkitutin niistä DM ja PRA-prcd statuksen:
DM kantaja
PRA-prcd terve

Oon niin onnellinen! Vee on ollut niin huippu harrastuskaveri et oon pelännyt kokoajan sen puolesta et luusto on sitten laho kun pää toimii noin hienosti. Onneksi stressi on ollut aivan turhaa ja nyt on lupa tehdä! Jäsenkorjaajalla ollaan nyt kolmesti käyty ja Anu on tosi hyvin saanu jätkää aukeemaan, ihan sykkyrällä tuo häntä ja lantio sillä tuntuu olevan ! Mutta pikkuhiljaa, onneksi meillon tämmönen huoltotiimi <3 !


Velhon lonkkakuva
Velho 2 v

Velho 2v. Keväällä oli ongelmia eturauhasen kanssa ja siihen saatu ypozane kuuri on tiputtanu jätkältä _kaiken_ karvan

Niin Rakas ja tärkeä Työvoitto. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti