sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Kisavuosi käyntiin oman seuran agilitykisoissa 7.1

Riivalle ensimmäiset kisat kakkosissa, viime kisoissahan se nousi marraskuussa ekalta radalta kakkosiin ja kisas kaks rataa silloin jo kakkosissa mutta ne meni aikalailla hassutteluksi :D Ei ihan pysynyt pakka enää luokkanousun jälkeen kasassa...

Riivallahan oli just juoksu jonka takia ei osallistuttu niihin rallyihinkään ylöjärvellä. Just juoksun jälkeen ollaan kisattu viimeksi ne ekat kisat silloin jolloin Riiva sai ekan LUVAnsa heti ekasta startista. Nyt oli samanlaista fiilistä kyllä radoilla, mitä sillon - koira oli super kiltti ja kuuliainen mutta vauhti ei ollut mitään ilotulitusta.

A-agilityradalle lähdin semisti henkseleitä paukutellen, oli niin hyvässä muistissa vielä ne marraskuun kisat ku koiralla oli reippaasti vauhtia. Meni vähän ärjymiseksi ja olettamiseksi ja hylkyhän sieltä tuli.

A-Agilityrata

Jaaha, oltiin siis hipsuttelufiiliksellä. Mitäpä siinä, sit ollaan :D B-radalle lähdin sillä fiiliksellä et otan koiran tassun omaan käteeni ja mennään yhdessä, vaikka sitte sipsutellen, ihan sama.

JA TOIMI!

B-Agilityrata aika -4,60s, etenemä 3.5m / s, sijoitus 1/11, LUVA

Huppista :D Okei, vielä yks rata, hyppärit on yleensä koukeroisempia ja haastavampia profiililtaan varsinkin kun koiralla ei suurensuuria menohaluja ole...

C-Hyppyrata aika - 4,00s, etenemä 3.63m/ s, sijoitus 2/10, LUVA

:'D Äläkää ikinä antako periksi! Vaikka narttu oliskin vähän muis maailmois hormooniensa kanssa niin ohjatkaa sitä koiraa sit sen mukaan! Voitte vaikka saada vahingos kaks luvaa :D Oon ihan super fiiliksis omasta asenteesta - niin täysiä tehtiin ku pystyttiin! ;)

Tästä onkin hyvä jatkaa kisavuotta! :) Tarttis alempiin luokkiin treenata itelle uus kisakoira :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti