sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

3 viikkoa, ensimmäinen matolääke ja kiinteän ruoan maistelua

Viikkosynttäreiden kunniaksi pupsit saivat ekan matolääkkeensä ja maistelivat hiukan kalkkunanjauhelihaa :) Matolääke ei varsinaisesti ollut kenenkään mieleen, kiinteän maistelun skippasivat Kaino, Neva ja Letto oikeastaan kokonaan, Luhdan ja Rämeen mielestä uusi eväs oli ihan kiinnostavaa ja maistuvaakin, Korpi taas osasi jo tulla kerjäämään lisää oman (ja muutaman ylimääräisen) annoksen jälkeen :D Hauskaa, miten jokaisella on omanlaisensa reaktio!

Pennut saivat myös ensimmäiset vieraansa kylään tänään! Kahden pennun ihmiset kävivät tyyppejä moikkaamassa ja aika mutkattomia ja lungeja tyypit oli heidänkin seurassaan :) Pennut siis ihmisten, ei toisinpäin ;D

Luhta 3 viikkoa.
Isoin poika, tasainen töröttäjä joka mielellään tapporavistelee leluja ja roikkuu vaatteissa :D


Kaino 3 viikkoa.
"Kaino Kamala". Nauraa vaan omille vitseilleen, prinsessa. Tosi samantyylinen, mitä meidän Riiva oli vauvana.


Neva 3 viikkoa.
Hiljainen, ja vielä huomaamaton poika. Häntä heiluu paljon ja välillä huomaan tän kiipeävän syliin vähin äänin. Pienin pojista.

Korpi 3 viikkoa.
Täähän on ollut alusta alkaen liikkuvaisin tyypeistä. Seikkailee omiaan ja saattaa simahtaa yksinään sängyn alle eikä oo hädän päivää. 
Räme 3 viikkoa.
Semmonen iloinen ja reipas jätkä. Mua vähä pelottaa, ettei tälle vaa mystisesti löydy oikeaa kotia. Eikai kukaan halua tämmöstä.
Sit sen on pakko vaan jäädä kotiin.

Letto 3 viikkoa.
Hän on semmonen pieni palosireeni välillä ;D Ääntä ja rähinää lähtee tästä. Pirteä kuopus.


Ja parit kuvat vielä matolääkkeiden annosta :D

Luhta.

Räme.

Letto.


Semisti ahdasta tissillä. :D
Jos käytössä on instagram, päivittelen sinne päivittäin näistä kuvia ja tarinoita! Joten seuratkaapa tiliäni joka löytyy nimimerkki ritimets takaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti