lauantai 4. elokuuta 2018

Tyhjentynyt kotikolo ja seuraavat askeleen lähempänä toteutumista

Viisiviikkoiskuvat oli viimeisimmät mitä blogiin päivitin joten kahden viikon viikkokuvat jäi rästiin - kertoo siitä miten aika juoksee nopeammin kun on 6 pikkuriiviötä kaitsettavana (5 aikuisen lisäksi.)

Vuorenvarma 6 vk

Vuorenvarma 7 vk

Valontuoja 6 vk

Valontuoja 7 vk
Voimavara 6 vk

Voimavara 7 vk
Vastakaiku 6 vk

Vastakaiku 7 vk

Vilunväre 6 vk

Vilunväre 7 vk

Villipeto 6 vk

Villipeto 7 vk
Pennut ovat nyt yhtä lukuunottamatta muuttaneet uusiin koteihin, Vuorenvarmasta tuli Welmu ja se muutti Vaasaan, Voimavarasta tuli Vyyhti ja hää pakkas laukkunsa ja suuntasi Espooseen. Valontuojasta tuli yllättäen sijoitusnarttuni ja Kaino piti nimensä Kainona ja lähti Riemu-isosiskopuolen matkaan Rovaniemelle. Villipedosta tuli Outakka ja hää muutti mulle tuttuun kotiin Lapualle Hannan iloksi. Vastakaiku eli Kaiku lähtee huomenna Helsinkiin, hän vietti viikkonsa Oulussa Tui-isosiskopuolen ja Elinan luona <3 Hienosti oli mennyt, kiitos Elina kesälomareissun mahdollistamisesta! Vilunväreestä tuli Vinski ja muuttanee tässä syksyn mittaan kaksoisveljelleni lenkkikaveriksi Seinäjoelle. Hetki opetellaan vielä synnynkodissa tavoille ennenkuin uskallan luovuttaa ;D

Kiitos kaikille uusille kasvattieni omistajille jo tässä vaiheessa <3 Mukavasti on tullut kuulumisia kuluneelta viikolta, kyllä oli taas
raskasta luovuttaa rakkaat pois <3



Seuraavan pentueen eli K-pentueen mahdollinen tuleva emä.

Ei oo edellisistä edes selvinny ja Ritu aloittaa juoksunsa. Riiva eli Erimoone Riivanhenki on juuri viiden vuoden ikään ehtinyt narttu. Riiva on ensimmäisestä Erimoone pentueesta (ainut) narttu ja hyvin todennäköisesti ainut, joka tästä pentueesta tulee sukua jatkamaan (Ruutitynnyriltä leikattu totaali katarakta, Raudanlujalla kaihipiste toisessa silmässä. Ruosterikko ja Ristiriita on kastroitu, ei terveydellisistä syistä.)
Riiva on ehdottomasti sellainen koira, mistä ottaisin pennun, vaikka kaksikin (ja otankin, ainakin yhden jos sellaisia tulee). Koira jonka kanssa sovitaan täydellisesti yhteen. Maailman tärkein ja hienoin otus jolta ei potkua puutu harrastuksissa.

Pentueesta sijoitetaan narttu. Jos astutus onnistuu, pentujen oletettu syntymäaika on 18.10. Luovutuksessa pennut olisivat itsenäisyyspäivänä 6.12.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti