maanantai 20. huhtikuuta 2020

Piiku 57 tiineysvuorokausi

Piiku kävi herpesrokotteella ja tiineysröntgenissä viime viikolla. Laitan ensiksi rtg kuvan

Montako näette?
Kyllähän tuo seitsemältä hyvin vahvasti näyttää. Isokokoisilta vaikuttavat, nyt toivotaan että tulevat luonnollista reittiä ulos ilman komplikaatioita.

19.4 57vrk
2018 kesällä, verokkikuva
Muutama nassuli.

ShamaaniPiikelsson. <3
Piiku on ollut päivähoidossa muutaman kerran meillä ja kerran viikonloppureissulla mukana Kerimäellä ja nyt(kin) se solahti laumaan ongelmitta. Tyyppi kerää voimia ja vetää zetaa enimmäkseen ja välillä käydään ulkona lyllertämässä.

Pennuista on tullut aivan uskomattoman paljon kyselyitä. Tämä on mun ensimmäinen pentue, joilla on luovutus kesäkuussa. Olen aina hiukan kauhulla odottanut, koska se ensimmäinen "kesäpentue" tulee ja mikä määrä on silloin kyselyitä. Lähestyvä kesäloma saa ihmiset kyselemään pentuja (miksi? siksi että ehtii olla pennun kanssa rauhassa kotona? vähintään lapset ovat kotona? mitäs sitten kun 2 kuukauden jälkeen se 4 kk termiitti yhtäkkiä jääkin ypöyksin kotiin?) mutta vielä oman "pienen" lisämausteen kyselyihin ja kyselyiden määrään tuo vallitsevat poikkeusolot eli korona. Taidan tehdä pentukyselyistä ja vallitsevista poikkeusoloista ihan erikseen päivityksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti