lauantai 13. kesäkuuta 2020

6 viikkoiskuvat

Viikko sitten, pentujen ollessa muutettiin koko lauma maalle Miittan eli Piikun haltijan luo. Iso aitaus odotti uusia tutkijoita ja tyypit otti paikan heti haltuun. Viikon aikana pennut näki hevosia, traktorin, vieraita aikuisia ja lapsia, kissoja, vieraan koiran, ohi viillettäviä autoja, traktoreita, mönkijöitä... Mistään nää ei tunnu olevan milläänsäkkään vaan suhtautuvat kaikkeen järkevän kiinnostuneesti. Eilen ne pääsi vielä juoksemaan hevostallissa eikä sieläkään ollut mitään erityisen jännittävää niiden mielestä.

Viikko kului sujuvasti, onneksi oli noin huikeet kelit ja aitaus sopivasti varjossa! Kahtena päivänä oltiin enemmän sisällä vesisateen vuoksi mutta muuten pennut on käyneet sisällä nukkumassa ja taas aamusta tarhaan takaisin. 

Ennen muuttoa käytiin maanantaina Takalan eläinklinikalla pentutarkissa. Kivekset oli laskeutuneet kaikilla muilla paitsi Reirulla (Napapiiri) ei tuntunut silloin eikä tunnu vieläkään kumpaakaan kivestä, Tinkillä (Niskalenkki) tuntui vain toinen, sama tilanne tänä aamuna kun kokeilin ennenkuin pentu läksi kotiinsa.

Vähän huolestuttavampi ja surullisempi juttu löytyi sitten Reirulta - onneksi vain lievä, mutta sivuääni sydämessä. Se, mistä ääni johtuu, ei tiedetä varmasti ennen ultraa - mutta ultraaja on tietty just nyt kesälomalla... Keskiviikolle varasin nyt uuden kuuntelun sille ja sille on suurella todennäköisyydellä oma koti löytynyt.

Mutta ne kuusiviikkoiskuvat tähän.

Erimoone Napapiiri "Reiru" 6vk
Erimoone Nokkapokka "Hailu" 6vk
Erimoone Niskalenkki "Tinki" 6vk
Erimoone Näppituntuma "Friski" 6vk
Erimoone Naamaraja "Iili" 6vk
Erimoone Nyrkkisääntö "Holtti" 6vk

Erimoone Nauruterapia "Hely" 6 vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti