keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Nythän ne vasta alkaa kasvamaan!

Meinaan pennut tuon pikkusen nartun kohdussa! Jestas, viimesin "masukuva" on vrk 42 ja tää uusin 46 ja ihan silminnähtävä ero! Neiti valaskala <3


Askel painaa jo aika paljon ja on toki lenkillä hidastunut, enää käydään semmosia 2-3 km köpöttelyjä mamman tahtiin, vapaana tietenkin! Hyvin tulee ja haistelee tienreunoja, sillo jäädään ootteleen mammaa ja taas matka jatkuu :) Nyt on tosin niin turkasen kuuma ettei lenkkiä paljon tehdä, uimassa ollaan käyty nyt parina iltana ja hyvin maittaa uinti mammallekkin! Hyvä niin, tosi hyvää liikuntaa Ruutille nyt, eipä rasitu nivelet tuon mahan kanssa uidessa verrattuna siihen normaaliin kävelyyn... Voipi hyvinkin olla että meidän lenkkilenkit on nyt lenkkeilty ja käydään vaan uimassa ja öisin höntsäilemässä viileemmällä.

Kyselin eileen vähän koirien väri "gurulta" mitä olis yhdistelmästä ootettavissa ja kuten epäilin, mustaa (no mitä muutakaan?) ja mahdollisuus myös siihen keltaiseen ja ruskeaan. Keltainen riippuu siitä onko Ruu E-lokukseltaan E/E (ei kanna kermaa) vai E/e (kantaa kermaa) vai onko se esimerkiksi E/eg (kantaa domino kuviota) mikä ei olisi mahdottomuus mutta uskoisin että Ruuti on joko E/E tai se E/e, Ruutin isästä siis riippuen, onko Ruutilla mahiksia siihen E/eg:hen vai ei, ymmärtäisin niin että jos Ruutin isä olisi dominon kantaja niin tuossa J-pentueessa olisi kaikenjärjen mukaan pitänyt olla dominoita seassa vaan ei ollut niitä eikä kermoja niin Ruutin isä todennäköisimmin on kuitenkin E/E? Ehkä ehkä ei, mene ja tiedä. Onneksi on nykyään se MyDogDNA -passi millä tälläisetkin todella tärkeät jalostukselliset asiat saadaan lapinkoirista selvitettyä ;) Hehe. Mutta tosiaan, todennäkösyyksistä värien suhteen on vaan veikkauksia mutta 50% mustaa, 25 % kermaa, 25% ruskeaa. Mutta, katotaan :) Pakko tuoda tää väriasia nyt esille kun sitä on niin monesti jo kysytty ja tiettyjä värejä kyselty ja toivottu niin tässä tää on kerrottuna kaikille :) Parin viikon päästä selviää! :) Mulle ei oo väliä väreillä, kunhan narttu selviää hengissä ja synnytys menee hyvin ja pennutkin olis virkeitä ja kaikki menis hyvin niin sama vaikka olisivat keltapilkullisia :)

Mitäköhän tuosta määrästä sanoisi? Aika isolta se minusta vaikuttaa jo :D Mä oon veikannut että sieltä tulee se 7 (emänsä sai 7, siskonsa on saanut 7) joten olis "luonnollista" että tulis se sama seitsikko täältäkin. Sukupuolijakauman oon veikannu 4n + 3u, katotaa miten mettiin menee :) Huomenna onkin vapaapäivä, pitäis pentulaatikko väkertää ja huomiseksi saatan saada nuo kennelini esittelytekstit yms systeemit tuonne kotareille, kuinkakohan moni pelästyy niitä ;)

Kyselyjä on tullut mutta en ole varannut syntymättömiä pentuja vielä kenellekkään. Jos olet kiinnostunut, laita mieluusti sähköpostia osoitteeseen erimoone (at) gmail.com, esittely millaisen kodin olisit valmis pennulle tarjoamaan jne, pelkkiin hinta ja värikyselyihin en ala vastailemaan. Olen töissä melkein joka päivä 10-19 eli päivällä ei kannata yrittää soitella, sähköposti on minulle helpoin tapa, pääsen ajan kanssa ajatuksella lukemaan viestinne.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti