maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tekstiä tekstiä, vastauksia ja kirjoituksia

Huh huh, empä oo pitkiin aikoihin kirjoittanu NÄIN paljoa tekstiä pienessä ajassa. Pitäis päivittää blogi, kirjoittaa kotisivuille esittely + kasvatusajatuksista, tarkemmin yhdistelmästä ja huh huh :D Pentukyselyjä tulee ja vastaukset vaan pitenee ja pitenee, aika moni on jo varmasti säikähtänyt sitä jäätävää tekstiryöppyä mikä täältä läsähtää ku meikä oikee innostuu. Mut hey, se on semmosta!

Viikonloppu on otettu aika rennosti, kaverin paimensukuistyttö oli hoidossa ja oli ihanaa kun Varmalla oli kavru jonka kanssa juosta :) Ruutia ku ei hirveämmin juokseminen enää kiinnosta :P Durasellista tuntuu olevan patterit lopussa, outoa nähdä se noin flegmaattisena. Laitetaanpas nyt frausta vähä tuoreempia kuvia ja vertailumasukuvia :)

Astutusreissulla otettu kuva, toukokuu 

35 vrk vipasta astumisesta

 Naatiskelee

<3 <3

Viikonlopun hoidokki, Kylkimyyryn Striida & Ruuti

Pitäis kaivaa jostain kouluaikainen pentuohje esiin ja katsoa onko siitä mitään apua vai kirjoitanko suosista vaan uuden. Pentulaatikko pitääs tehdä, siirtää tietokone pois makkarista ja laittaa laatikko paikoilleen. Onhan tässä vielä hommaa! Onneksi ei oo sen suurempia suunnitelmia juhannukseksi, enköhä mä jotaki kerkiä saada valamiiksi silloon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti