lauantai 30. elokuuta 2014

Pennut syntyneet 27.8

Sektioonhan (tämäkin...) meni ja nyt laatikossa tuhisee 5 tyytyväistä pentua vatsat pullollaan maitoa :) 2 narttua ja 3 urosta + yksi pikkurääppöö joka ei selvinnyt, luonnollisestikkaan. Mila alkoi vuotamaan aamusta tumman vihreää nestettä joka yleensä tarkoittaa istukan / istuikoiden irtoamista. Lääkäriin päästiin ysiltä ja tilanteen tsekattuaan lääkäri tuumasi että VOI lähettää mut kotiin kokeilemaan tuleeko ne itekseen sieltä vai, oksitosiiniä ei voitu kokeilla kun kohdunsuu ei ollut auennut paria senttiä enempää. Sektioon se sitten meni puoli 12 ja varttia vaille yksi mentiin katsomaan aikaansaannoksia ja! Milan baarissa oli kaksi ruskeaa pentua ja yksi kerma ja laatikossa oli vielä kaksi kermaa :D Hauska sattuma että tuli noin monta kermaa! "Piti" tulla vaan mustia merkein ja riistanvärisiä mutta pienoinen ylläri... :)

Ja isoja oli pennut, taas. Yhden istukka oli loppujen lopuksi irronnut ja kyseinen tyyppi oli sarvien "yhtymäkohdassa" tulossa synnytyskanavaan - kylkitarjonnassa. :( Mahdotontahan sitä on niinpäin puskea ulos...

Late. Toiseksi suurin jätkä joka on ollu ahkeraan tissillä ja muistuttaa enemmän omenaa ku päärynää. Vähän vifreäkin vielä. 


Poika nimeltä Maito. Samojedinpentu? :D Tyttöjen kanssa kasvaa samaa tahtia eli vähän pikkusempi ku kaks muuta poikaa :) söpö ja hirmustuessaan vielä söpömpi :D


Meidän isoooo jätkä, Pisko. Näyttää ruskealta omenalta. Väriltään riistaparkki? Kovasti ainakin näin näkisin :)Tällähetkellä näyttäis vielä kokoparkilta tämä, katsotaan alkaako sille tulemaan merkkejä tässä viikon aikana. Nimi on Papu, tyytyväinen ja vähä semmonen huomaamaton lapsi. :)


Sisko-disko. Vähän siskoaan hanakampi tyyppi. 
Semmosia tälläkertaa. Tytöt varattu ja vielä varallakin pari jos nämä kodit peruuntuisikin. Pojat vapaana. Kyselyt joko mailitse erimoone at gmail.com tai puhelimitse 0400-809082. Pelkkiin väri ja hinta kyselyihin en vastaa. Kerro mailissa entisestä koirakokemuksestasi sekä millaiseen kotiin pentua mahdollisesti kaivataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti