keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pennut 1 viikon ikäisenä

Niin ne päivät vierii ja S-pennuille on tullut ensimmäinen viikko täyteen :) Painot nousee tasaiseen tahtiin kaikille, ruoka ja uni maittaa. Viikonloppuna varmaan päästään näkemään, kun tyypit alkaa availemaan silmiään meille! :) Milan leikkaushaava on parantunut hyvin ja se on huolellinen emoeläin, välillä liiankin :P Pieni pinahdus kuuluu pentulaatikosta (unissaan haukahtelevat) niin meidän supernanny juoksee laatikkoon herättämään koko sakin ja sitten juoksee pois :P Ehkä se siitä tasaantuu...

Alkaa tyyppien erilaisuuskin pikkuhiljaa näkymään - Pisko, isoin parkkipoika on semmonen tavallisen rauhallinen syömäri joka hätkähtää ainoastaan tyhjällä vatsalla. Maito, pienin pojista on taas päinvastainen, rakastaa omaa ääntään ja ei pelkää käyttää sitä, murmuttaa ja jurnuttaa. Late, vehnänvärinen poika on sitten jotain tästä väliltä - ei niin lungi kun Pisko muttei niin valittaja mitä Maito.
Tytöistä selkeästi kitisevämpi ja välillä elämäänsä hyvinkin dramaattisesti suhtautuu selkeästi Siskodisko. Siskoa suututtaa kun sisko menee väärältä puolelta maitobaariin. Sisko jurputtaa kun lihava veli Pisko röhnöttää baarissa sen päällä eikä hän mahdu pumppaamaan maitoa. Sisko huutaa kun kasvattaja leikkaa kynnet, mutta kun sisko nukkuu niin sitten sisko nukkuu. :D Mielettömät unenlahjat, saattaa huutaa sylissä ja sitte pling, nukahtaa samantein ja alkaa näkemään unia.
Ja sitten on Mutapapu, tyttö joka näyttäs olevan edelleen kokoparkki eli sille ei tuu merkkejä eikä siitä tule riistaa vaan tuollainen tasaisen ruskea kaunotar. Mutapapu on hiljainen. Se syö kun sitä huvittaa ja se nukkuu kun sitä huvittaa. Yleensä tää pikkutirriäinen nukkuu isojen veljiensä päällä voittajana. Papu suhtautuu kaikkeen tyynesti, kynnet leikataan hiljaa, tissillä ollaan hiljaa, syliin nukahdetaan heti ja tissille se rynnistää aina etunenässä. Tänään kuvia kun otettiin se tahto vaan esitellä meille sen hienoja reisilihaksia ja sitä miten hienosti hän osaa jo seisoa niinku isot koirat.

Ja tässä kuvat!

Late.

Maito

Papu

Pisko

Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti