keskiviikko 17. syyskuuta 2014

3 viikkoa

:) Näin ne viikot vaan menee! Pennut täyttivät tänään 3 viikkoa ja eilen saivat kokeilla kiinteän ruoan syömistä ekaa kertaa ja tänään saivat kiinteän ruoan seassa matolääkkeen. Ehdottomasti porukan ahneimmat on Late ja Maito. Eilen siis saivat ekat maistiaiset kalkkunan luuttomasta jauhenlihasta - suhtautuminen oli paljon rauhallisempaa mitä ärrillä viime kesänä, pennut nuuhki, tökkäs nenän ruokaan, nuuhki, maisto, nuuhki ja sitte ku saatiin eka suullinen suuhun niin sen jälkeen olis menny sormetkin :D Hyvin siis maistui alkukankeuden jälkeen! Matolääkekkin meni hyvin alas lihaan ujutettuna :) Viikonloppuna käydään sitten tuossa terassilla haistelemassa ulkoilmaa, kun vielä kelejä on (seuraavalla viikolla onkin sitten +7 päivällä.... :( )

Pojista on tullut yllättävän paljon kyselyitä, en tiedä, johtuuko näistä "herkullisista" väreistä. :P 1-2 poikaa etsii vielä aktiivista kotia. Ja joillekkin on ollut epäselvää, rekisteröinkö pentuja vai en eli

Pennut luovutetaan 15.10 lähtien seitsemän viikkoisena, kolmesti madotettuna, eläinlääkärin tarkastamana, tunnistusmerkittynä sekä polveutumistestattuna (kaksoisastutus). Mitä todennäköisimmin pentujen isä ei ole selvillä luovutusikään mennessä eikä näinollen rekisteripapereita saa vielä mukaansa pentua hakiessa. Jos tämä on ongelma, voit hypätä meidän yli ja kysyä seuraavalta kasvattajalta pentua :)  Pennut on biosensoroitu 3-16 vrk iässä (mikä? ) Pentujen kauppahinnasta palautan 100€ kunhan viralliset terveystutkimukset on tehty (lonkat, kyynärät, polvet, silmät) aikaisintaan 2 vuoden iässä.

Ja tässä nämä kuvat :)

Late. Oikea lihansyöjä! :) Rapsutuksia rakastava ja ulvontaa harrastava poitsu.

Maito, nättipoika. Väri tummunut kovasti syntymästä :) Kova keskustelemaan Laten tavoin, tämä tosin haukkuu ja kiljuu enemmänkin :P

Papu <3 <3 Tää on vähä hidas - tulee pari pvä kehityksessä muita jäljessä. Nukkuu ja on hirveän hanakka syömään, kasvaa normaalisti. Papulla ei oo kiire valmiis maailmas ja kaikki on ihanaa.

Pisko, painoa melkein puoltoista kiloa :P Semmonen jyrähteliä. Meet pentulaatikon reunalle niin tää tulee häntä pystyssä polleena vastaan "MITÄS TÄNNE MUN LAATIKOLLE TUUT HÄ" :D Ei oo enää lihava ja lepponen. ;)

Sisko. Voi luoja kuinka joku VOI rakastaa OMAA ääntään niin paljon ku DISKO?! :D Tää esittää kaikenlaisia ääniskaaloja ja puhuu enemmän mitä R-pentue yhteensä 7 viikon aikana päivässä. Ahne, motorisesti lahjakas jo. 

Jos pojat kiinnostaa, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse (olen kyllästynyt näihin kahden lauseen viesteihin jo :) ) tai jos itselle mieluisampaa on sähköposti niin sitten sillä. 0400809082 ja erimoone at gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti