lauantai 3. elokuuta 2013

3 viikkoa, matolääkettä, kuvia ja raaaakaa lihaaaa

Pennut sai "nauttia" tänään ensimmäisen matolääkkeensä. Kirkkaan pinkki mönjä (Welpan) maistui toisille paremmin kuin toisille - Neiti, Pyörylä ja Pinkki oli vähän "hyyyyyi" mielellä mutta Fauna, Lila ja Ruoste otti asian kylymän rauhallisesti :)

Eilen irti otettu turvarima EI pitäny pentuja laatikossa kauaa - töistä kotia tullessa mulla oli ovella vastassa 3 aikuista ja neljä vähän pienempää hännänheiluttajaa ottamassa vastaan, painojen noususta päätellen Ruoste ja Neiti oli jääneet laatikkoon nuolemaan näppejään. Issee kävi nappasemas sitte koko etuseinän pois laatikosta, hyväksytään se tosiasia ettei ne sielä enää pysy.

Matolääkkeen jälkeen levähdettiin ja sitten kokeiltiin kiinteää ravintoa ekan kerran, luutonta kalkkunan jauhenlihaa huoneenlämpöisenä suoraa sormista tarjoiltuna - MAISTUI! :D Pienistä pennuista kuoriutui oikeita villipetoja ku päästiin ra'an lihan makuun! Maltillisesti kokeiltiin, huomenna aamulla sitte seuraavan kerran (joka tarkoittaa taas sitä että joudun heräämään puoltatuntia aikaisemmin kuin normaalisti.)

Fauna. Tiitterä jätkä <3

Lila, siitei oikee meinannu saada semmosta kunnon kuvaa koska...

Herraa niin kovasti nukutti <3

Neiti :D Mikä pää! Ja mikä poseeraaja, istua tönötti niinku filimitähti!

Pinkki, isoo tuumaalija.

Pyörylä, tän kuvan ottamisen jäläkeen se kokeili tehdä benjihypyn tuosta pöydältä - ei onneksi onnistunut, kiitos ripeä kätinen assari!

Ruoste-mies. Kans oikee posemies :)


Poikasia on vailla juuri niitä omia ihmisiään. Jos Sinulla olisi mahdollisuus tarjoutua oikeaksi ihmiseksi jollekkin näistä niin "CV-hakemuksen" voipi laitella osoitteeseen erimoone (at) gmail.com tai soittaa 0400809082, jos en vastaa, olen töissä eli soita myöhemmin uudelleen. Pelkiksi pihan koristeiksi en pentuja myy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti