tiistai 13. elokuuta 2013

Mökillä

Noniin, nyt ne mökkikuvat. Lauantaina lähdettiin mun alkaneen kesäloman kunniaksi Kuortaneelle mökille. Pakattiin pennut ja Ruuti kevythäkkiin, Varma, Mila ja Tuisku takapenkille ja otettiin kompostiverkkoakin mukaan reilu määrä ;) Pari inahdusta kuulu alkumatkasta, muuten matkat meni tosi hyvin, tyypit oli täydessä unessa ku ajettiin mökin pihaan :) Sisälle tekaistiin pentuaitaus, pupsit söi ja alkoivat nukkumaan - pikkuisen oli väsyttävä matka vissiin kun tyypit veti unta palloon puoli yhdeksään asti aamulla!!

Sunnuntaina pääsivät sitten jokainen vuorollaan yksinään pihalle. Tutustuttiin saunan lämmittämiseen, saunan jännään puulattiaan ja kärpäsverhoihin - pojat oli reippaita, toiset lähti nurmella nopeammin liikkeelle ku toiset mutta pääsääntöisesti tasaisen varmasti kaikki. Pinnatkaan ei tuottanu suurempaa päänvaivaa, ainoastaan kotiin jäävä tyttönen ihmetteli eniten saunan lattiaa :P Pintatreeniä tiedossa...

Kotimatkakin sujui rattoisasti ja illalla oli taas väsyneitä penskoja :) Tässä kuvasaastetta!

Pinkki suuressa maailmassa
Pinkki lämmittääs saunaa <3

Ja ulukoruokintaa

Fauna kummastelemassa


Hirrrrmuloikka! Fauna

Pyörylä, professori tuumaa mikä homma tää on.

Ja naurattaaki vähä

Nättipoika Ruoste

;P

Neiti totisena :D

<3 Neitokainen

Lila pystykoova <3

Minnes seuraavaksi? Tuumii Lila

Alkoihan se aurinkokin paistamaan heti ku saatiin kööri ulos. 

1 kommentti:

  1. Jos mulla ois hankintalistalla lappariuros niin varastaisin Faunan heti vaan kun mahdollista </3 Lila on kyllä kans aivan ylisymppis!

    VastaaPoista