keskiviikko 14. elokuuta 2013

Viralliset seisomis ja istumiskuvat porukasta, ikää 4 vkoa ja 2 pvä


Fauna. Tälle toivoisin kyllä kovasti kotia jossa olisi kiinnostusta harrastamiseen - nopia ja toimelias pikkujätkä joka tykkää ihmisistä, aina ensimmäisenä häntää heiluttamassa ja varpaita järsimässä!


Lila. Niin pieni ja niin kovin söpö jätkä. Rentoutuu sylissä oikeastaan aina, uni maittaa mutta välillä osaa olla kyllä kans aikamoinen villikko :D Asteen verran rauhallisempi, mitä Fau.


Ruoste. Kova haastamaan leikkiin, tuijottaa herkeämättä silmiin ja komentaa "leiki nyt!" Kovin tuttavallisesti tämäkin mut pussaa aina ku tavataan :D


Neiti. On niin neiti :P Saa yksinään villikohtauksia, sillo lentää ja liiskaantuu lattialle ilmestyneet kakat ja sitte juostaa vielä lujempaa :D Ei niin syliin tunkeva mitä Fau, Lila, Pinksu ja Ruoste.


Pinku-boy <3 Tääkin on alkanu pääsemään ohi sitä kömpelyysvaiheestaan ja viilettää jo aika hyvin menemään. Tosi samantyyppinen ku Lila, isommassa koossa vain :) Ja se näyttää ihan Harry Potterin Dobyltä :D!
Ukon kans kaverikuvas <3Pyörylä. Suuri ajattelija. Nukkuu paljon, riehuu eri aikaan kun muut (tai jos riehuu samaan aikaan niin kuulee ku muut kiljuu, tämä poka on aikamoone alistaja!). Itsenäisin, menee aina toiseen suuntaan ku muut. Erilainen nuori. Kova jätkä!

Totuus kuvauksista :D! Yksi poikasista olisi nyt varattu. Maanantaina tullaan katsomaan seuraavaa mutta jäähän siihen vielä poikasia ilman koteja. Eli niitä CV-hakemuksia tulemaan, soittoa numeroon 0400-809082 (jos en vastaa, soitan kun ehdin!) tai sähköpostia erimoone (at) gmail.com

1 kommentti:

  1. Ootko huomannut että Faulla on rinnuksessa feenikslintu tai joku sen näköinen ;)

    VastaaPoista