sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

2 vrk passikuvat pupseista


Sain apukädet tänne niin napsattiin lapsukaisista ensimmäiset passikuvat :)
Naiset ensin vaikka heikoille jäille vai miten se meni :) Neitipentu, edelleen äänekäs ja tarmokas tyyppi, ei jää veljiensä jalkoihin yhtään :D Laajamerkkisin, rinnassa iiiso valkoinen kohta niinkuin isälläänkin. Pieni ja pippurinen niinkuin emänsä tuon ikäisenä! Ekassa punnituksessa painoa 327g, 2vrk 380g

Herra Valkonen, rusoposki. Oikeen kunnon ruosteenpunaiset merkit omaava jätkä, takana tuplakannukset. Tyytyväinen poitsu. Ainut pentu jolla valkoista hännässäkin, vähän mutta silti :) Toiseksi isoin jässikkä ja ilmeisesti yksi syypää sektioon - kanavassa tukkeena ollut poika oli toiseksi suurin ja kohdussa odotteli vielä isompi. Ekassa punnituksessa 380g, 2vrk 422g


Herra Fauna, ekassa punnituksessa painoa 318g (eilen laski 300g) ja tänään 349g. Violetin kanssa kaksosia? 5 istukkaa oli mukana ja pentuja 6, kohdussa olivat jakautuneet 2 + 4... Ja aikalailla samankokoisiakin. Kovin tomera jätkä, pitkä ja hoikka, semmonen taiteilijapoika :D Kovasti äänessä jos tissi tuntuu tyhjältä. Erottaa mustasta "kaksoisveljestään" siitä että tällä ei ole mitään valkoista merkkiä, viivaa, pistettä tms mahassa tai rinnassa vaan on kaikista tummin. Ei kannuksia takajaloissa.

Herra Pinkki, mörssäri, mörkö. Pentueen isoin, ekassa punnituksessa 390g, 2 vrk 433g.
Tällä pojalla myös tuplakannukset takana, vähiten valkoista etutassuissa, ihan varpaiden päät ainoastaan. Rinnassa eniten valkoista verrattuna kahteen muuhun mustuaiseen. Vähän selkeämmät merkkien alut, mitä kaksosilla.

Herra Pyörylä, vaaleamerkkisin pojista, niskatukassa "pyörre". Kyynärpää taktiikkaa tisseillä käyttävä ja tyytyväinen aina kaikkeen :D Ekassa punnituksessa 352g, 2vrk 417g. Pyörylällä on selvimmät vaaleat merkit pojista, "normaalit" kannukset molemmissa takajaloissa.

Herra Violetti, pikkumusta, Viiva, toinen pienistä tummista pojista eli toinen "kaksoispoika". Hiljaisempi mitä Fauna, keskittyy syömiseen eikä karjumiseen :P Eka punnitus 301g, 2vrk 344g. Pikku-Herralla ei ole takakannuksia, erottaa helpoiten "kaksoisveljestään" valkoisesta viivasta navan päällä.
1 kommentti: