perjantai 19. heinäkuuta 2013

Elämää takana 1 viikko


Ja virallisten synttäripotrettien vuoro :)
Tytskäjutska eli Neiti pentunen <3 Neiti on syöny hyvin ja painoa oli toiseksi eniten tästä porukasta, 650g. Tyttö pistää pojat vielä kurihin!

Herra Fauna joka on hyvin nostanut painoaan, tänään 580g :) Kova ruokahalu on tällä pojalla ja pärjää hyvin isompien veljien rinnalla!

Voi Herra Lila <3 Pienin mutta myös hyvin ponteva pupsinpallero, tänään painoa 570g. Tyyppi nukahti assarin kämmenille <3

Herra Pinkki aka isoin pojista, tänään 660g. Ei oikein piittaa noista kuvaamisista yms hommista mutta todella hiljainen pentu ollut kokoajan :) Ihana possupoika <3

Herra Pyörylän-Pötkylä josta ei kans kunnon kuvaa saa varmaan ikinä :D Nytkin pää vispas kokoajan jonnekki suuntaan. Painoa 653 g, kaunis poika!


Herra Ruoste aka Valkonen, pojista toiseksi isoin 640g. Tälle sopii kaikki, ei paljoa huuda tai kommentoi asioita sen kummemmin, kaikki on aina tosi ok. Tykkään tästäkin <3

Yks viikkoiset baarissa <3 On jo vähän eroa siihen ekaan "baarikuvaan".


Pentukasa on kasvanut viikossa huimasti <3


Kyselyitä on pojista tullut mutta ketään ei ole vielä varattu. Asialliset kyselyt joko mailitse erimoone (at) gmail.com tai soittamalla 0400-809082, mieluusti iltaisin 20:00 jälkeen.
Mailissa kannattaa kertoa mahdollisimman tarkasti minkä tyyppistä koiraa on etsimässä ja minkälainen koti juuri sinulla olisi tarjota pennulle. Pelkkiin hinta tai "värivarauksiin" en ala vastailemaan. Pennuista saa varmasti oivan lenkki / retkeilykaverin ja varmasti harrastuspotentiaaliakin löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti