keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Marsuvaihe alkaa olla taakse jäänyttä elämää

Pupsit täytti tänään 12 vuorokautta. Painot on noussut kaikilla hyvin, isoimmat hipoo 900 grammaa ja pienin tulee lujaa perässä painaen tänään melkein 800g. Maantaina tosiaan huomasin neitipennulla silmät olevan raollaan ja Fauna seurasi samana eilen perästä niin että toinen oli auki ja toinen kiinni. Pinkillä raotti toinen eilen vähän ja tänään jo molemmat verhot oli auki :) Pyörylällä vielä raollaan, Ruoste ja Lila pysyttelee vielä pimennossa :)

Ja voi, nyt ne jo leikkii! Maanantaina huomasin kun Fauna ja Neiti "hammastelivat" toisiaan ja ilta illalta meno pentulaatikossa alkaa yltymään - ne on niiiiiiin ihania <3 Voisin istua tuola 24/7 ja seurustella niiden kanssa :)

Fauna tykkäis vaan kokoajan leikkiä, kävelee itseasiassa jo varsin hyvin neljällä tassulla, istuu välillä huojuen ja heiluttaa vimmatusti välillä häntäänsä. Välillä myös tuntuu että tuijottaisi outoa hahmoa (minua) tarkasti ja sitten vipottaa häntä perään <3

Pinkki on semmonen rauhallinen jössikkä (jos vatta on täynnä) ja hakeutuu kokoajan mun selän taakse tai jalan viereen ihmettelemään - löytyi siltä "rapsunappikin" eilen ku rapsuttelin sitä :) Tänäänki luulin kaikkien jo nukkuvan ku kirjoittelin muistiinpanoja vihkoon niin mitäs, Pinkki istua tönöttää mun vieressä ja tuijottaa silmiin.

Lila on kans tuumailija tyyppi, kaikkeen aina tyytyväinen pikkumies. Reippaana tutkiskeli ja tuoksutteli mun housuja eilen ja tunki päätään kovasti mun taskuun :D Lopuksi pieni tutkimusmatkailija nukahti tyytyväisenä syliin nukkumaan. Just semmonen itkettävän ihana niinku Varma (nuorin, eiku, toiseksi nuorin koiristani)

Pyörylällä on mielipiteitä ja tuntuu aina olevan hereillä kun muut ei oo. "Piipiip" kuuluu usein ku ärsyttää kun on ajautunut erilleen muista ja kun työllä ja tuskalla pääsee porukkaan niin kukaan ei ala hammastushommiin ollenkaan! Kova menijä ja tosiaan tuntuu että äänekkäin myös :D Osaa myös murrrrrista ja haukkua!

Ruoste nukkuu. Ja nukkuu. Ja venyttelee. Ja nukkuu. Syö ja taas nukkuu. Pissaa ja kakkaa välissä jonka jälkeen taas syö ja sitten nukkuu. Rauhallinen käsitellessä ja rauhallinen syömäri, ei turhaa hötkyä. Nukkuu oudoissa asennoissa, venyttelee makeasti välillä ja krooh, taas nukkuu. Son ihan samanlaane unikeko ku minä :p

Ja Neiti. Arrrrrrmoton syömäri. Kiukkupylly. Tissi jos irtoaa suusta niin kuuluu iso ÄR ja samantein on joltain veljeltä varastettu tissi suussa :P Kasvaa hyvin, on isoimpien poikien kokoinen "pikku" neiti. Nukkuu ja leikkii tosi paljon Faunan ja Lilan kanssa. Kannattelee kroppaansa hyvin mutta sitte ku kanto loppuu niin ärsyyntyminen alkaa, aika malttamaton prinsessa. Ei oikeen inspaa nuo sylittelyt vaikka kynsien leikkaus olikin tosi (?) kivaa sen mielestä.

Ja sitten niitä kuvia :)

Väsynyt tutkimusmatkailija Lila

Kaikkeen tyytyväinen unikeko Ruoste
Haudii! Pinkki taas heiluttelemassa

Fauna syö Ruosteen jalan, raawr!

<3 Pyörylä ja Lila

Tyttöjen juttui <3

Niimpä niin. Miehet pitää aina yhtä ;)

11 vrk maitobaarissa, onhan ne kasvanu :)

Siivosin pentulaatikkoa tänään ja tyypit pääsi "ulkoilemaan" Takana vilkuttelee Pinkki ja eessä Pyörylä miettii

Rauh! Pyörylän pötkylä

Ihana Pinksu tuumailee <3

Ja sitten maistuu jo uni

Fauna ja Pinkki leekaa <3

...Ja Lila ja Neiti nukkuilee hieman söpönä.

Ruosteen nukkumistyyliä 12vrk ikäisenä

Pojat vailla omia kotejaan :) Yhteyden saa mailitse tai puhelimella (puhelimella 20:00 jälkeen) ja jos otatte yhteyttä niin kertokaa, minkälainen koti sinulla olisi jollekkin näistä rakkaista pojista tarjota, pelkkiin "haluan tuon" -viesteihin en vastaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti