perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tiineysultra vol. 2

Aamulla auton nokka kohti Kankaanpäätä Ventelän vastaanotolle. Kauhiaa ku heikolla hermorakenteella varustettu ihminen on uskotellu itselleen että luustokuvattava otetaan ensin ja ovella sanotaan et ultrattava eka O__O ! No, lekuri kysy onko ollu merkkejä - juu, samanlaisia ku viimeksikin, aamupahoinvointia kolmannella viikolla kolmena aamuna ja vähän apaattinen. Karvat ajeltiin, geelit laitteeseen ja hommiin. Taas alkoi se kärpäsen kakan kokoosen ruudun tuijottelu: ei mitään, "Jaajaa, tuttu homma, soli siinä" -mietin ja pyöritin päätä ovensuussa seisovalle kaverilleni. Hetken päästä Ventelä totesi "Tältä puolelta löytyy ainakin kaksi" ... O__O ?! MITÄ?! MISSÄ?! Kyseli tiineys vuorokautta ja (viimesestä 34 vrk ja ekasta 35 vrk) tuumas että on ison näkösiä jo :D Toiselta puolelta löyty heti kolme ja kyllä lääkäri varmaan neljään kertaan kävi molemmat sarvet läpi ja viimeisellä kierroksella toisestakin löytyi vielä yksi eli kolme ja kolme, yksi epävarma + piilossa mahtoi olla jo porukkaa. Koon puolesta siis veikkaisin että olisi heti lauantain setistä lähteny itämään eli 9 viikkoa tulee täyteen 13.7 eli siinä 10.-14.7 vois odotella syntyväksi. Jännää! Tää päivä on mennyt ihan sumussa, ei voi vielä käsittää että nyt niitä pussukoita ainakin oli kohdussa, sitten jännitetään vielä mitä niistä paljastuu. Oma veikkaus on että 7 tulee, 4n ja 3u ;)

Nettisivuille http://www.erimoone.com/index.htm päivittelen tarkempia speksejä myöhemmin jahka selviän tästä järkytyksestä ensin... Onneksi huomenna on työpäivä...


 Ensin lämmitellään, ei jääny uros kyllä muuvseissa yhtää rinsessan jalkoohi!

Onhan se tarkkaa hommaa ;)

"No comments"

No Herrasmies tietty vielä lopuksi pussailee. "Ootsä kiva!" :D

1 kommentti:

  1. Tervehdys! Onnittelut onnistunesta nalkkauksesta!
    Meille ei kyllä toista pentua ole tässä vaiheessa tulossa, eli en ole siis 'tositarkoituksella' liikkeellä, mutta tiedossa lienee ihania pentukuvia ja myös hauska tällaisen tietämättömän lukea mitä kaikkea kuuluu tuohon pennutuspuoleen (ja vielä pohojalaasella kielellä), niin täytyypäs klikata itseni tänne toistekin lueskelemaan =)
    Mukavaa odotusta ja pörrötykset tulevalle äidille!
    Terv Terhi (Villi-Joihku Lumihohdon palveluskuntaa)

    VastaaPoista