keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Somerolla lampaita katsomassa 1.6
Ruuti, Varma, Riiva ja Luka kävi Somerolla katsomassa lampaita. Järjestin Nereaneitolaisille (Varman kasvattajan kasvateille) ja omille koirille paimennuspäivän. Meidän porukasta aloitti Luka (E. Ruutitynnyri), liinassa mentiin. Intoa ja halua lampaille kyllä oli ja löytyi sitä malttiakin jopa :) Kivaa nähdä miten nuorella koiralla raksuttaa rattaat päässä! Mutta eniten mua ilahdutti tosiaan se, että kiinnostusta paimennettaviin oli hyvällä tavalla ja jaksoi tehdä pitkääkin pätkää <3 Kiitos Roosa ja Luka kun pääsitte katselemaan lampeja!

:D Hirviä on neitosen kaasujalka.

Riiva oli aikalailla samantyylinen mitä Luka, kiinnostusta oli ja vauhtiakin riitti ;P Liinassa mentiin senkin kanssa ja kerättiin vaan hyvää fiilistä lampaiden kanssa ja sitä todella saatiin! Olin niin iloinen kun toisella kertaa aidasta lähtiessä, kun suljin portin takanani, koira jäi tuijottamaan aitaan jääneitä lampaita - fokus oli ainakin ihan oikeassa kohteessa! <3 Riivahan kävi maaliskuussa poroja juoksuttamassa jo joten paimennettavat ei ihan uus juttu ollu :)Varma kävi kaks kertaa aitassa myös, eka kierros liinassa ja toinen vapaana kun todettiin että se ei ehkä yritä syödä lampaita :D! Positiivisesti oon yllättynyt siitäkin, muistaa mitä meidän "paimennus" kokemukset lampailla on ollu ja miten ahdistunut se oli esimerkiksi poropaimennustestissä pari vuotta sitten :P Varma oli maaliskuussa mukana poroja katsomassa Pellossa ja saatiin niin hyvää "hyvänmielen" palautteluja Varmalle että <3 Ja se treeni näkyi kyllä sunnuntaina! Paimennettaviin täytyy suhtautua SUURELLA vakavuudella, meinaa Varma - otsa kurtussa se kulukaa pakertaa menemään! Hyviä pätkiä sillekkin, kyllä siitä vois ihan pelin saada ku vaan pääsis oppiin tekemään..

Ruuti kävi sit iltatreeneissä maanantaina. Samantyylistä mitä Varmalla - välillä oikeinkin kivaa pätkää ja sitten hukkaantuu ajatus, ihan kuin sillä pyöris rikkinäinen levy päässä... :P Mutta ei kuitenkaan sekään ihan toivoton :) Kouluttajat meinas pudota penkiltä ku kerroin niille Ruutin iän, ei kuulemma uskois ku korkeintaan 2 vuotiaaksi. :) Ja meidän frouvahan täyttää ens kuussa 7... Ruutista ei ole kuvia aitauksesta...

Loppuun vielä kuvia! Kyllä mä viikonlopusta sen verran innostuin että suunnitelen seuraavaa paimennusreissua syksylle ja kyllä noita PAIM-T eli paimennustaipumuskokeita tuli silmäiltyä Lukalle ja Riivalle ;)

Luka tsiikailee ennen aitaan menoa, keitä sielä on :)


Vaan osaa sekin keskittyä! Lambeilla pissatauko.

Ja sitte taas kaaaasua

Ja malttia :)

<3
Kaksi viimeisintä kuvaa on toiselta kierrokselta ja selkeästi näkyy että malttiakin alkaa löytymään. :)


Tyypit on nurkassa! Vaan Riiviuspa meni eteen ja käänsi porukan toiseen suuntaan, maltilla. :)Riivan ja Varman paimennuskuvat Tiina Ahonen


Loppuun vielä pari posekuvaa Lukasta sekä pari yhteiskuvaa päivän Erimoosista. <3
Roosa ja Luka opiskelee. <3
Sisko, äiti ja veli. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti