lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ensimmäiset, ainutlaatuiset

Vuosi sitten, pitkän ja tuskallisen yön ja aamun jälkeen näki päivänvalon ensimmäiset erimooset, eläinlääkärin avustuksella. Sektio meni onneksi hyvin ja Ruuti sisukkaana akkana pysyi hengissä mutta niin pysyi myös kaikki 6 pentua - 5 virkeää poikaa ja 1 äänekäs tyttö.

Viidestä virkeästä pojasta ja äänekkäästä tytöstä on tullut nyt aikuisia koiria. Teinejä pahimmassa vaiheessaan, aivoja ei vieläkään ole toimitettu vaikka kasvattaja on jo monta kertaa lupaillut "kyllä ne sieltä". Epäusko kalvaa ihmisiä jotka joutuvat kamppailemaan näiden teinihirviöiden kanssa, jotka päivisin sinkoilevat pikkulintujen perään saalistaen niistä uusia hienoja vinkuleluja ja iltaisin käpertyvät kera maailman suloisimman ilmeen jalkoihin kun katsot telkkaria väsyneenä. Tuota näkyä kun katselee, unohtuu se "kuuluisa" elin otsalla joka näiden kanssa välillä pääsee siihen kasvamaan kun keksivät jotain "kivaa" puuhasteltavaa. Aamulla ensimmäisenä ne on vastassa iloisena ja illalla viimeisenä (ja liiankin pirteänä...) katsomassa sinua silmiin. Niin rakkaita ja niin spesiaaleja, kaikki 6. Kiitos omistajat ymmärryksestä ja jaksamisesta niiden kanssa, niistä tuli vähän vilkkaampia mitä ajattelin niistä tulevan. Koittakaa jaksaa ja keskittykää niihin hetkiin, kun ne siinä jaloissa niin sievästi ja söpösti nukkuu... Kunnes taas heräävät. Kiitos että olette ottaneet minut, hullun kasvattajan joka ajelee Suomea ristiin rastiin nähdäkseen nämä rakkaansa, ilomielin vastaan ja aina on pöytä notkunut herkuista. Kiitos kiitos kiitos. <3 Kiitos että olette tarjonneet jokaiselle rakkaalle oman, rakastavan kodin.

Maailman parasta syntymäpäivää Luka, Remu, Mosku, Pyry, Sisu ja mun oma rakas Riiva. Kiitos Sannalle Ruutista, Leilalle Remusta ja Jaanalle siitä että sain Remun isäksi näille ekoille. Kiitos kaikille, jotka elivät tässä pentuprojektissa mukana, auttoivat ja tukivat, ilman teidän neuvoja, apua ja puhelintukea en olisi jaksanut. Kiitos Arja, Katja, Jenni x 2, Kati, Jonna ja muut.

Ei muuta kuin kohti seuraavaa vuotta! :) Pysytään terveinä ja lapset, yrittäkää pitää myös henkilökuntanne järjissään, ei liikaa mitään kommervenkkejä ;) Kuusi palautunutta erimoosta vois olla aika kova setti yhtäkkiä hoitaa ;D

Vasemmalta oikealle: Riivanhenki, Ruutitynnyri, Ruosterikko, Raudanluja, Ristiriita, Rajatapaus (klikkaa isommaksi)

Äiti & tytär 12.7.2013 & 12.07.2014

Kaunis Riiva, 1v.

Riiva 1v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti