torstai 28. kesäkuuta 2018

17 vrk ja pari kuvaa

Laatikon ulkopuolelta! Nostelin tyypit laatikon ulkopuolelle siivoamisen ajaksi ja napsin parit kuvat.

Biosensorointi (http://breedingbetterdogs.com/article/early-neurological-stimulation) loppui eilen ja pieniä "sävyeroja" pentujen välillä oli havaittavissa reaktioissa mutta ei mitään suurempaa. Äänilaitteet löytyy toisilta paremmin, kuin toisilta. Ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa kuitenkaan kenelläkään.
Laatikon ulkopuolisessa elämässä huomaa myös jotain pieniä eroja tyyppien suhtautumisessa - toiset lähtee huojuvin askelin heti tutkimaan ympäristöä, toiset laittaa nukkumaan, toiset hakeutuu piiloon, toiset nukkuu keskellä huonetta. Viikonloppuna kasataan ulkoaitaus ja tyypit saa ensimmäisen kiinteän ateriansa (ja matolääkkeen!)

"Minä pulen!" Kova yritys on leikkiä, akku ei vaan vielä kestä näissä kauaa.

Ihana toi Räme tossa keskellä muikeena :D

Luhta & Kaino

Räme piilossa <3

Osa sammahti siihen.


Muutama pojista siis vapaana. Pennut luovutetaan seitsemänviikkoisina uusiin koteihin 29.7 alkaen  rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkastamina, DM-geenitestattuina sekä kasvattajan elinikäisen tuen kera.

Yhteydenotot sähköpostilla, kerro kyselyssäsi millaiseen kotiin pentu olisi tulossa ja millaista pentua olette etsimässä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti