maanantai 10. helmikuuta 2020

K-pentue 2 viikkoa

Aina tää aika kuluu pentujen kanssa hirveää vauhtia! Perjantaina ikää tuli mittariin 2 viikkoa mutta olin 10h työpäivän jälkeen niin naatti että sain just ja just kuvat otettua. Tässäpä he, syntymäjärjestyksessä:

Kake. Vähään tyytyväinen poika joka pitää huolen ruoka-aikaan ettei jää ilman! Viettää päivät pääasiassa selällään maaten.

Neiti. Itsenäinen oman tiensä kulkija. Nostaa painoa tasaisesi 70g päivässä :D Pentueen toiseksi suurin.


Pikkupoika Make. Erittäin puhelias. Mennä viipottaa, kiipeilee muiden päällä, tutkii ympäristöä. Puree ja pussaa (puree ikenillä)


Väke sai silmät auki 16vrk iässä ja siitä saakka onkin ollut varsinainen tutkimusmatkailija! Lähtee empimättä laatikosta retkeilemään sängyn alle eikä tuu hätä. Häntä heiluu ja hän osaa hienosti haukahdella ja murista.


Tita Rakkaani <3

Kasa 16vrk ikäisiä paimensukuisia.


Pennut kehittyvät hurjaa vauhtia ja luonteetkin alkavat tulla tosiaan esille enemmän :) Kohta ei ehdi enää koneella notkumaan ja päivittää kotisivujaan (mitä oon nyt tuskassa kaks viikkoa tehnyt!) joten täytyy reippailla ne nyt loppuun.

Viralliset nimet on päätetty mutta en tiedä koska pitäisin heille virallisen nimiäistilaisuuden! Pojista on tullut kyselyitä aika tavalla mutta ei vielä sellaista, että voisin sanoa kaikkien olevan varattuja... Eli yksi olisi vapaana vielä aktiiviseen kotiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti