tiistai 16. lokakuuta 2012

Annoin periksi

ja tilasin sen tiineysultran Ruutille - 5.11 kello 13:00 olis aika :) Viimeisestä nalkista tulee tuolloin 32 vuorokautta eli vaikka olisivatkin hedelmöittyneet pari päivää viimeisen nalkin jälkeen niin ne sieltä löydetään, jos vaan on jotain löydettävää :) Huisin jännää!

Muuten elellään normaalisti edelleen, vanhimmalla koiralla alkoi juoksu myös nuoremman innoittamana, Ruuti ei millään meinaa antaa Tuiskun olla :P Nuorimmainen, Varma sitten häslää niiden välissä vielä. Kovasti oon yrittänyt kasvattajilta kysellä, onko 1,5 viikon jälkeen jo havaittavissa mitään muutosta käytöstä - toisilla on, toisilla ei. Ruuti on ollu ihan normaali oma ittensä, juoksee ja riehuu Varman kanssa pellolla ja metsässä samaan tahtiin, huomenna mennään ekaa kertaa kuukauteen tekemään vähän agilityä - ihan vaan medihyppyjä, putkea ja jotain ohjauksia, muistutellaan lihaksille mitä se aksa oli :) Olin maksanut kuukausimaksun lokakuullekkin niin jos nyt pari kertaa kävis hallilla senki 10 € edestä :)

Kyllä on odottavan aika pitkä, vielä 20 vrk ultraan mutta eiköhän jotain merkkejä ole ennen sitäkin, JOS sielä jotain on itämässä. Jos ja jos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti