lauantai 24. elokuuta 2013

6 viikkoispotretit + eläinlääkärintarkastus

Laitetaas ensimmäiseksi nää eilen otetut viikkopotretit :)

Erimoone Ristiriita, Fauna eli ??

Erimoone Ristiriita, Fauna eli ??

Erimoone Rajatapaus, Lila eli "Sisu"

Erimoone Rajatapaus, Lila eli "Sisu"

Erimoone Ruutitynnyri, Pinku eli "Luka"

Erimoone Ruutitynnyri, Pinku eli "Luka"

Erimoone Raudanluja, Pyörylä eli ??

Erimoone Raudanluja, Pyörylä eli ??

Erimoone Riivanhenki, Neiti eli "Riiva"

Erimoone Riivanhenki, Neiti eli "Riiva"

Erimoone Ruosterikko, Ruoste aka "Remu Jr"

Erimoone Ruosterikko, Ruoste eli "Remu Jr"
Eilen pupsit täytti JO 6 viikkoa joka tarkoittaa sitä että enää viikko ollaan koko porukalla koolla :( Aivan hirveän surullista mutta onneksi pentuja odotetaan kuumeisesti jo omiin koteihinsa. Joudun varmaan monet itkut vielä itkemään ...

Pentutarkki meni hyvin :) Sirujen laittamisesta ei piitannut mitään Neiti ja Lila, Pyörylä ja Pinks sanoi "oho" ja Fau ja Ruoste huus ku syötävät :D Erimoosia reaktioita, tasasesti.

Tarkissa ei ollut mitään huomautettavaa, kenelläkään ei ollut napatyriä, sydämet löi niinku pitikin, hännät oli suorat, iho, turkki, korvat, silmät ok. Molemmat kivekset oli laskeutunut Pyörylällä, Lilalla ja Pinkillä, Ruosteella ja Faunalla tuntui toinen jo olevan oikealla paikalla ja toinen oli melkein oikealla paikalla joten odotettavissa kuiten :) Nyt kun pennuilla on mikrosirut niskassa ja oma identiteetti on aika paljastaa lasten viralliset nimet:

Neiti : Erimoone Riivanhenki, "Riiva" - toteuttaa nimeään jo ihan täysillä, eileen päätti alakaa oikeen kunnolla pullistelemaan Ruosteelle ja kurmuutti sitä aivan tosissaan. Olis taas pitäny miettiä sitä nimeä paremmin... Riiva on ollut Ruutin pennulle nimenä valmiina jo pitkään, son vähä niinku Diiva muttaku Pohojanmaalla ei osata sanoa tuota Dee kirjaanta niin son Riiva.

Pinku, Pinkki : Erimoone Ruutitynnyri, "Luka" - Pentutestissä todellinen yllättäjä! Isoosta ja pyöreästä pojasta löytykin yllättävästi oikein tempperamentikas jätkä! Pitihän sitä äireelle sitte kaima laittaa, isoo kun on niin nimi passaa hyvin :)

Ruoste : Erimoone Ruosterikko, "Remu JR" - Aluksi mietin ruostevauriota mutta eihän se mikään vaurio ole :) Punaisten merkkiensä vuoksi pojasta tuli virallisestikkin Ruoste...rikko.

Pyörylä : Erimoone Raudanluja - Pyörylähän oli aluksi Metallipyörylä niskatukkansa ja kynsilakan värin perusteella. Jätkä on isoo ku mikä ja vahava ku härkä ja oikeen lujatahtoonen tyyppi. Olokoon siis Raudanluja.

Fauna : Erimoone Ristiriita - Tää oli ihan ekasta päivästä lähtien selkee, tyyppi joko nukkuu tai huusi kurkku suorana. Täydellinen on/off, hieman ristiriitainen tyyppi. Loppujen lopuksi tästä pojasta kehkeytyi mulle aivan täydellinen Ristiriita enkä edelleenkään tiedä, kumpi jää kotiin, Riiva vai Fauna......

Lila : Erimoone Rajatapaus, "Sisu" - Pienin poika, vähän hitaanlaisesti aluksi kasvava, vähä semmonen kiikun kaakun välillä mitä se tekee ja miten se kasvaa. Rajatapaus siis ;D


Ensin kuvia lääkärikäynniltä :)

Riivis

Sisu

Fauna

Remu JR

Pyörylä

Pyörylä

Luka

Pojista siis joko 2, 1 tai 0 on vapaana. Pyörylästä tuli tänään mielenkiintoinen kysely joten voi olla että Pyörylä on kotinsa löytänyt. Jos Riivis jääkin mulle eikä mene sijoitukseen niin Faunalle olisi harrastava koti hakusessa. Ottakaapa yhteyttä joko mailitse  erimoone at gmail.com TAI soittamalla 0400-809082. Pennut luovutetaan kolme kertaa madotettuina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja suuresti rakastettuina ja helliteltyinä isoon maailmaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti