tiistai 20. elokuuta 2013

Mökkeilyä ja viisiviikkoispotretit. Ja vähän huopaamista.

Viikonloppuna oltiin taas mökillä kaksi yötä. Lauantaina harmittavasti satoi melkein koko päivän mutta päästiin käymään kolmen pennun + neljän aikuisen kanssa käymässä lähimetsässä tutkimusretkellä :) Ekassa porukassa oli Lila, Neiti ja Pinku, toisessa Ruoste, Pyörylä ja Fauna. Reippahasti kaikki tulivat mukana, välillä Ruoste ja Lila meinas jämähtää porukasta, Fauna ja Neiti viilettivät aikuisten mukana jäätävää vauhtia tai tulivat reippaina ihmisten kanssa.

Mulla on los dilemmos. Tuo Fauna on niiiiin jotenkin... mua puhutteleva, tykkään siitä ihan tolkuttomasti - ihanan vilkas, tykkää ihmisistä mutta siinon sopivasti semmosta arkele -asennetta myös. Neiti on sievä ku mikä, vilkas myös mutta ei ehkä niin ihmisessä kiinni, mitä Fau. Joko Faunalle täytyy löytyä aktiivinen, harrastava koti ja Neiti jää taloon TAI jos minusta oikeaa kotia ei Faulle löydy niin kaverin täytyy ottaa Neiti sijoitukseen. Ihan järkyttävää kun joutuu kokoajan miettimään, kumpi.... Sekalaumassa on omat vaikeutensa kuitenkin. 
Neiti ja Fauna

Sitten ne viralliset 5-viikkoispotretit, kiitos Nitalle kuvausavusta!
 :)


Fauna. Ihana tyyppi, oikea asenne, aika vilkas menijä. Suht hiljanen, ei hirveästi haukulla tms komentele. Tykkään. <3


Lila. Siitä on alkanu tulemaan aikamoinen komentaja kans ja oikee tättähäärä :D Pikkujätkä menee semmostaki vauhtia ja suuttuu muille tulisesti jos hänen hepulit keskeytetää. 


Pinku -boy. Semmonen urosmaisen lupsakka edelleen. Leikkii ja touhuaa, lähinnä itekseen jossain, välillä Fau, Lila tai Ruoste kurmuuttaa isoa jätkää, ei kivaa. Ihku isopoika Pinks <3


Pyörylä. Jämerä äijjä, ei voi muuta sanoa. Porukan hiljaisin ja rauhallisin mutta kun saa hepulit niin hellurei, varokaa kaikki :D Isoin pennuista, melkein 400g muita suuree. Viihtyy ihmisen lähellä, ei tunge syliin ikisokin jatkuvasti, saattaa heilauttaa 2-3 kertaa päivässä laiskasti häntäänsä. Välillä näkyy dominoivia eleitä ihmisiä ja muita pentuja kohtaan mutta uskoo hyvin emäänsä jos huomauttaa jostain asiasta. 

Ruoste. Ai että tästäkin on tullu aikamoonen komentelija :D Tuijottaa silmiin ja haastaa :P Syliin ku nappaa niin on kuitenkin ihan ok rentona. 


Neitokainen kaunoinen. Tytskä on sopiva sekoitus Pyörylää ja Faunaa - vilkas ja toimelias muttei kuitenkaan semmoinen "lipilipi häntä heiluu kokoajan" mitä Fau. Välillä taas jäyhä jurottaja niinku Pyörylä. 

 Pojista olisi siis kaksi vielä vapaana - Pyörylä ja Fauna. Pennut luovutetaan 1.9 alkaen, kolmesti madotettuna, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina. Mukaansa saavat samaa pentunappulaa, mitä ovat täällä syöneet + muun merkkisiä jos tuntuu että tuo ruoka ei jostain syystä sovi.
Yhteydenotot puhelimitse 0400-809082 tai sähköpostilla erimoone (AT) gmail.com

Mila-täti ja Pinku

Mamilla on aarre jonka Pinku kovasti tahtoisi...

Pinku metsäilemässä

Neiti metsäilemässä.

Pentujen äiti, Ruuti. Kaunotar <3

Pinks on viisas!

Lilalla menee kovaa :)

Neitonen

Pinkunen

Pinku

Lila

Neiti

Ruoste

Varma ja Ruuti

Fauna

Fauna ja Varma

Pyörylä
Lisää Pinkua

Väsyneitä ja onnellisia pupseja :)
1 kommentti: