torstai 2. lokakuuta 2014

5 viikkoa ikää, sirutus ja nimiäiset

Tänään kävi tunnistusmerkitsijä ja näytteenottaja siruttamassa ja harjaamassa maman, Wallen ja pentujen poskia harjoilla. Kiitos apuvoimille, saatiin homma skulaamaan hyvin, pennuille sirut ja harjat kohti genoscoperia. Toivottavasti testin tulokset tulee parissa viikossa - jännää! :) Kaikki reagoi sirun laittoon karjumalla ja kiljumalla, kovasti olivat varmoja että elämä päättyi siihen piikkiin ;) Harjaaminen sujui tytöiltä ehdottomasti paremmin, pojat oli vieläkin sitä mieltä että juu-u, elämä päättyy viimeistään tässä kohtaa ;D Voi niitä. Sirutuksen jälkeen käytiin metsässä ottamassa "viralliset" 5 viikkoiskuvat ja käytiin muutenkin hengailemassa tässä nimet ja kuvat:

Erimoone Shokkihoito "Late"
Pentu jonka istukka irtosi "vähän" etuajassa ja joka oli syntymässä kylkitarjonnassa.
Shokkihoitoa tarjoili kaikille, sektio tuli pienenä ylläripyllärinä.

Erimoone Silmäterä "Papu"
Milan ja kasvattajan silmäterä. Päässä pieni valkoinen "sirppi". Pentu joka vie sydämen mukanaan. Rakas.

Erimoone Sateentekijä "Pisko"
Syntymäpäivänä ja edeltävänä yönä satoi ihan järkyttävästi vettä. Sitä vesisadetta kuunnellessa mietin että sopivalle pojalle tulee nimeksi sateentekijä. Ja mikä sopikaan tälle Piskolle paremmin, niskassa on pisaran mallinen valkoinen laikku.

Erimoone Sielunsisko "Sisko"
Siskolle oli nimi valmiina jo ennen syntymää, onneksi tälle nimelle syntyi sopiva käyttäjäkin :)

Erimoone Sähköpaimen "Maito"
Villiviikari turbohäntä pikkujätkä <3
Siinäpä niitä taas. Sunnuntaina tulee pennuille odotettuja vieraita Pohjoisemmasta Suomea :) Yksi poika näillänäkymin on vapaana.
Tarhan perälle unohdettavaksi en myy yhtään ainutta pentua. Pennut luovutetaan rekisteröitynä, tunnistusmerkittyinä, kolmesti madotettuna, polveutumistestattuna, rakastettuina ja palluteltuina :) Sellainen hienolta kuulostava asia kuin biosensorointi on myös tehty pennuille kun olivat pienen pieniä eli on käännelty ja väänntelty ja autettu aivoja muodostamaan synapseja. Mukana tulee ruokaa / ruokia mitä pennut on tottuneet täällä syömään, leluja, ruokakuppi, "penturätti" ja aikasen iso opus "Erimoosen pennun käyttöopas".  Toivoisin pentujen uusilta perheiltä aktiivisuutta harrastuksiin sekä mielenkiintoa rotua ja käyttötarkoitusta kohtaan. Toivoisin ettei uroksia oltaisi heti kastroimassa kun murkkuikä iskee pahimpana päälle. Toivon myös että tulevien pentujen ihmiset ymmärtävät että olen kiinnostunut pennuista myös sen jälkeen, kun perävalot näkyvät ja muistatte että olen käytettävissä hyvissä ja vähemmän hyvissä asioissa.

Pelkkiin "hei mitä pentu maksaa haluan sen valkoisen" sähköposteihin en valitettavasti ehdi ja jaksa vastata. Jos luulet olevasi Erimoosen arvoinen ihminen, ota yhteyttä niin katsotaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti