torstai 16. lokakuuta 2014

7 viikkoa ja lähenevä luovutuspäivä

Tää viimenen viikko on aina yhtä surkeeta :( Ajattelee vaan kokoajan ettei nää enää oo kauaa täällä. Launataina lähtee Sisko eli uudelta nimeltään Nita kohti Pohjois-Karjalaa, Papu Vaasaan emänsä kanssa ja sunnuntaina Pisko eli Kosmo Ouluun, Maito lähtee sitten viikon päästä ja Laten lähtöpäivä ei ole selvillä vielä koska lopullinen osoite ei ole vielä selvillä - suomeksi, Late on siis vielä vailla kotia. Kyselyitä on ollut paljon ja kiinnostusta MUTTA sitä _oikeaa_ ei ole vielä vastaan tullut. Mutta kyllä se tulee joskus, ennemmin tai myöhemmin, kiire mulla ei sitä ole pois täältä saada.

Shokkihoito "Late" 7 viikkoa. Etukulmauksia voisi olla enemmän mutta voihan se siitä vielä kehittyä edukseen :)

Tää jätkä ei oo ees todellisen näkönen <3 Oikee nukke. <3 Ulkonäkö pettää ;) Tyyppi on suuri mies kooltaan ja mieleltään, tosikko.

Sähköpaimen "Sisu". Tän rakenteesta tykkään ihan kovasti paljon! Tosi tasapainoinen, saisi ehkä vähän olla pidempi rungoltaan. Mutta, kaunis, kaunis. <3

Villiviikari ilopilleri <3 Korvat lintassa ja häntä heiluen se juoksee mettässä sun luo hakemaan nameja. Aivan megaihana kaikinpuolin. <3

Silmäterä "Papu, Heisinäsielä" . Ihan erilainen edelleen ku muut. Mettässä juoksee ku mikäkin (on ihan ku kotonaan) mutta sisällä ottaa lungisti. Ei usko mitään sihahduksia tai älähdyksiä (jos tekee jotain hyi tuhmaa). Kovapäinen ja näyttää vaan ihan megasöpöltä. Rakenteeltaan ihan passeli, kunhan tuota kaulaa ja runkoa vielä vähän tulisi :)

Mikä söpöys <3 Tää olis jääny mulle mutta...

Sateentekijä eli suurmies Kosmo. Nää on Laten kanssa vähän samantyylisiä "minäitte" miehiä. :P Aika tunkeron mallinen on ollut alusta alkaen, katsotaan mihin kehittyy :)

Ja niin herttanen tääki <3

Sielunsisko "Nita" on oikein hauska tyyppi kanssa. Vilkkaampi siskoaan ja vähän semmonen poikatyttö ja silti niin prinsessa. Matkustelee metsässä omia polkujaan kunnes tajuaa jääneensä yksin ja sitte juostaan lujaa. 

Ja niin sievä <3


Tiistaina koko porukka kävi sitten eläinlääkärin tiukassa syynissä - moitteettomia vauvoja PAITSI yksi kivi oli vielä valumatta pussiinsa (Kosmolla). Toivotaan että se sieltä valuu sinne, minne kuuluukin. Latella ja Maidolla oli molemmat paikoillaan :) Saivat kehuja söpöydestäänkin ;)

Muuten täällä mennään samalla kaavalla kun ennenkin, aamulla pennut ulos ja ruokaa, sisälle, leikkiä ja siivoamista, päiväunet, ruokaa, ulos, autolla ajelua, siivoamista, ulos, ruokaa jne. Mulla loppui maanantaihin kesäloma ja sitten oli pari pvä vapaata ja nyt sitten tulin sopivasti vielä kuumeeseen! Onneksi mulla on ollut täällä kaveri auttelemassa pentujen kanssa, olis voinu olla hiukka mielenkiintoista kuumehuuruissa siivoilla pissoja ja kakkoja ja seisoa yövaatteet päällä pihalla. :P Huomenna onkin sitten pentujen viimeinen yhteinen päivä, aamusta pakkaan tyypit taas autoon ja hurautetaan mummolaan maalle nauttimaan pellosta, metsästä ja isosta takapihasta :) Jos olo antaa myöden, ajattelin käydä pentujen kanssa yksitellen sosiaalistumassa Seinäjoen rautatieasemalla. Maidon kanssa käytiin saattelemassa kaveri junalle äsken ja meni NIIN hienosti! Pienen alkukankeuden jälkeen tyyppi kulki hihnassa sievästi nameja syöden ihmisvilinässä :) Late tulee ainakin pääsemaan sosiaalistumaan ensi viikolla, jos en pysty huomenna Nitan, Papun ja Kosmon kanssa käymään... Autolla on ajeltu tällä viikolla niin paljon että alkaa jo itteäki kyllästyttämään - ollaan käyty sielä lääkärillä, eilen käytiin Tuurissa Vesan kaupassa ja tätä kämpän ja "mummolan" väliä ollaan rampattu jo melkein 2 viikkoa. Muut ei voi ainakaan tällähetkellä autossa pahoin paitsi Latella on leuka ollut pariin kertaan kuolassa MUTTA sekin nukkuu muiden kanssa esim ku käy kaupassa ja tulee takasin autolle, eikä se muutenkaan riehu turhia autossa.

Juu, tämä alkaa nyt päivittämään pentuohjetta tälle vuodelle :) Huomenna pitäisi tulla isyystiedotkin mutta saapa nähdä...


Tässä vielä pari kuvaa tyypeistä:

Lääkärillä.

Parkit Papu ja Pisko = P&P

Kermat Late, Maito, Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti