tiistai 20. lokakuuta 2015

Pennut lähestyy 3 viikon ikää

Eipä oo aika edellisten pentujen kanssa mennyt NÄIN nopeasti. Ihanaa kun pennuilla on ilman suurempia takapakkeja jo kodit odottamassa niin ei tarvitse käyttää aikaa puhelimessa lörpöttelyyn ja maileihin pitkiä runoja vastaillessa :) Saa keskittyä vaan pupseihin ja muihin omiin koiriin (... ja töihin päivisin :D)

Kesäloma alkaa torstaina ja maanantaina sitten hurautetaankin pentulauman kanssa Turkuun ja oleillaan sielä luovutusviikolle saakka. Luovutusikäiseksihän nuo tulee torstaina 19.11 ja viikonloppuna lähtee sit ensimmäiset. (itkettää jo valmiiksi...)

Pentueen isästä, Tiitistä testattiin prcd-PRA status viime viikolla ja tulos tuli suht nopsaan - kantaja. Onneksi Varma on kyseisestä sairaudesta terve joten tämän tyypin prahan pennut eivät tule sairastumaan vaan ovat korkeintaan kantajia.

Kiva kun pennuista alkaa pikkuhiljaa erottumaan "sävyeroja". Toiset on hiukka menevämpiä kuin toiset, toiset hätääntyy liukkaalla alustalla herkemmin, toiset tutkii totisena kiljumatta huonetta. Sijoitusnarttu ei oo vielä valikoitunut mutta ompa siistiä, että pääsee valkkaamaan KOLMESTA vaihtoehdosta :) Kaikenkaikkiaan nää pennut on NIIN rauhallisia, hiljaisia, tyytyväisiä verrattuna esimerkiksi viime syksyn villipaviaanilaumaan :D Ruutinkin pennut nukkui yönsä hyvin, mutta kyllä ne päivällä olivat kokoajan menossa ja ton ikäsinä olivat tulleet jo koko porukka yli pentulaatikon aidan - nää on tyytyväisiä neljän seinänsä sisällä mut on ne tyytyväisiä laatikon ulkopuolellakin - TÄLLÄSIÄKÖ PENNUT NORMAALISTI ON!? Mä oon pitäny niitä villiviikareita normaaleina :D! Toivotaan että näihin vähän eloa tulis lissää!

Tässä pari tänä iltana napsastua kuvaa :)
Aika tunkua on jo! Isoimmat huitelee jo yli puolentoista kilon, painonnousua päivässä 170g....... Lopetin punnitsemisen. :D

Parkkikaksoset, Tyyni & Tuima

Mustuaiset. <3 Vilho, Tykky, Vertti. Näistä Vertti on oikeen pelimiesten pelimies :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti