torstai 1. lokakuuta 2015

Varman ja Tiitin pennut syntyivät 1.10

Olihan siinä taas yhdenlainen synnytys :)

Tiistaina 29.9 lämmöt kävi alle 37 asteen joskus kymmenen hujakoilla illalla. Yön Varma petasi ja läähätti, päiväksi rauhoittui nukkumaan. Henkiset tsempparit ja mentorit käski vetämään syvään henkeä ja lepäämään sillä yöllä pitäis alkaa tapahtumaan. Voin kertoa, että olipa taas ikuisuudelta tuntuva päivä eilen...

Mun "pentuvahti" kaveri lähti puol 12 yöllä kotia, ku ei Varma edes läähättänyt. Käytiin saattelemassa Jenni kotia ja käveltiin hissuksiin kotia takaisin. Soitin ukolle ja samassa ko pääsin makuulle sohvalle, Varma hyppäsi mun viereen ja jalkaa vasten tuntui selvästi, että pieni supistus tuli. Ei muutako valot päälle takaisin ja vartoomaan.

Torkahdin puol 1 ja puol 2 välillä. Varma teki omaa "lenkkiä" olkkarissa ja tuli takas laatikkoon ähkimään, takaisin kävelemään ja ähkimään.
Kahden aikaan, 30 min voimakkaiden työntöpolttojen alkamisesta syntyi ensimmäinen, Varman esikoistytär, parkki pirpana. Painoa neidillä 280g ja ihan perässä tuli toinen parkki narttu, painoa 360g.
Kymmentä vaille kolme syntyi kolmas pentu, musta tyttö, pentueen suurin, 400g mötkäle. Tyypillä ei ollut mitään muuta mielessä kalvojen puhkeamisen jälkeen mielessä ko ruoka, istukka oli vielä sisällä ja napanuora kiinni ku neitokaisella oli jo tissi suussa ;)
3:50 syntyi ensimmäinen poika, musta ja painoa 375g.
Varma lepäili pentujen välissä rauhallisesti ja hoiti syntyneitä pentuja hienosti! Viimeistä Varma alkoi työstämään joskus varttia vaille viisi, hitaasti ja rauhallisesti. Viiden aikoihin syntyi kuopus, 320g painava musta poika.

Lopputulemana siis kaksi komeaa poikaa, Vertti ja Vilho (isopoika ja pikkupoika) ja tytöt syntymäjärjestyksessä Tuima, Tyyni ja Tykky.

Täällä ihmetellään ja ollaan onnellisia. Maitoa tulee, Varma on super tarkka emä. Kukaan ei voi kuvitellakkaan, miten iloinen ja helpottunut mä olen tästä meidän ensimmäisestä LUONNOLLISESTA synnytyksestä! Kaikki meni niin helposti, eleettömästi, pennut on tyytyväisiä. Ihan eri maata, mitä nää edelliset keisarileikatut krapulakiljupennut.

Kovin tyytyväinen olen :)

Suuret kiitokset kaikki auttanneet ja henkistä tukea tarjonneet <3 Extrakiitos tietty Katille joka valvo puhelimen päässä ja anto ohjeita <3 Merjalle hermoilevan kasvattajan rauhoittelemisesta ja kaikille muillekkin. <3 On mahtavaa kun on tälläinen porukka ympärillä. Kiitos <3
Vasemmalta oikealle Tykky, Vertti, Vilho, Tyyni ja Tuima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti