tiistai 7. elokuuta 2018

V-pentueen DM -tulokset

Viimeisimmän pentueen DM-tulokset tulivat tänään sähköpostiini. Tilattiin kaverin kanssa kimpassa Gensolilta harjat kun pennut oli just syntyneet ja sain sopivasti harjat eläinlääkäritarkkiin mukaan :) Hiukka päälle viikko meni tulosten saamiseen. Mutta sen pidemmittä puheitta:

Erimoone Vuorenvarma - KANTAJA
Erimoone Valontuoja - KANTAJA
Erimoone Voimavara - KANTAJA
Erimoone Vastakaiku - TERVE
Erimoone Vilunväre - TERVE
Erimoone Villipeto - KANTAJA

Semmonen geenilotto tälläkertaa tämän sairauden kanssa. Mutta ompa jokainen tutkittu eikä pentujen uusien ihmisten tarvitse enää alkaa testauttelemaan. :)

Loppuun parit kuvat tältä päivää isoveikasta ja pikkuveikasta - Erimoone Työvoitto "Velho" sekä Erimoone Vilunväre "Vinski". Tänään oli eka päivä et päästiin vähän Vinskipikuliinan kanssa puuhastelemaan ja onhan se ihan super pentu! Ahne, taistelee leluilla jo hyvin (vieraassakin ympäristössä), ei pelkää eri alustoja (liukkaat pinnat ok, metalliportaat ok jne) ja hienosti kiipeilee ja tasapainoilee :) Ystävällinen muttei tunkeileva. Huomaa asioita mutta suhtautuu niihin järkevästi. Oppii nopeasti ja palkkautuu sosiaalisestikkin. Ihan huikee pentu vaikka välillä hiukan raskas :D Jos on hereillä, rikkoo kokoajan jotain sille sopimatonta xD Pissat ja kakat tulee käytännössä kokonaan sisälle mut pikkujuttuja. Ihan huikea Jäki <3









Kivasti menee pojilla leikit yksiin jo! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti