lauantai 12. helmikuuta 2022

Riivan & Kaikun pennut syntyneet 11.2.2022 - yksi narttu vapaana sijoitukseen!

 

Kuvissa Riiva ja uunituoreet Erimooset ! 


Pitkä avautumisvaihe oli niinkuin viimeksikin ja voin kertoa et usko meinaa loppua ku lämmöt on alhaalla 34 h ja narttu makaa sängyn alla kuorsaten xD Viimeksi sain lämmön nousun kiinni ja sit alko tapahtua mut nyt kävi pieni haukkumisäksidentti ku lämmöt oli alhaalla ja lorahti pentuvedet ku Riiva nousi sängyn alta haukkumaan muun lauman säestyksellä... Aattelin et noni, nyt tuli lähtö päivystykseen mut siitä se sitten pikkuhiljaa alkoi työstämään! Pieneltä näytti supistukset tälläkertaa (vs viimeksi kun selkä kaarella työnsi) mutta nyt lähinnä halusi olla istualtaan ja haki musta tosi paljon turvaa ku viimeksi en merkannu sille mitään! Varmalla meni ekas ja tokas just toisinpäin. Puol ysiltä meni tosiaan vedestä osa, ysiltä taas vähän lisää ja puol kymmeneltä alko supistukset oleen jo tosi vahvat ja kymmeneltä yllätyksekseni näkyikin jo pienet tassulit ulkopuolella ... Ihan samalla tavalla ku Kepulikonstin kanssa tammikuussa 2020. 

Ensimmäinen pentu kirjattiin syntyneeksi 22:10, uros, parkki merkein, valkoiset tassut niinkuin Riivalla (ja edellisellä esikoisella), painoa 273g
22:30 tuli seuraava aika pienellä työstämisellä, narttu, musta merkein, valkoinen kaulus ja punertavat merkit, 300g
22:46 kirjataan seuraava syntyneeksi mutta nyt on erikoista - narttu, musta merkein, pienempi ja "nokiset" tassut 260g
Ok, Riiva teki poikkeuksen sääntöön! Sitten vedettiin powernapit ja seuraava tuli ilman kalvoja huutavana pihalle xD 23:23, uros, parkki merkein, ei valkoista tassuissa 290g
ja siitä muutaman minuutin päästä, niinikään ilman kalvoja se kerma narttu minkä mä tiesin tulevan, painoa 310g. Riiva hoitaa pentujaan tarkasti mutta rennosti! Ulkona ei vielä pitkään viihdy mutta ruoka maittaa erinomaisesti!

Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyssä että kaikista pienistä pupseista kasvaa isoja ja vahvoja <3

Yksi narttu mahdollisesti vapaana sijoitukseen! Lue tarkempi esittely yhdistelmästä ensin täältä blogista, sitten tämä http://erimoone.com/sijoituskoira.htm ja jos vielä ajattelet että sijoitusnarttu voisi olla sun juttu niin laita viestiä!


Yritän illan aikana vielä päivittää pennuista 1vrk kuvat työnimineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti