torstai 14. heinäkuuta 2022

Haipakkaa pitää!

Kesä on aina yhtä juoksemista, vaikkei juurikaan olla mihinkään rientoihin osallistuttu! Kesäloma oli ja meni, käytiin alkajaisiksi Kerimäellä paimennuskokeissa ja osa porukasta pääsi vielä Kilpisjärvelle vähän telttailemaan. Herja pyörähti ekassa mätsärissään kesäkuussa Vaasassa ja meni ihan super hienosti, voitti parinsa ja oli lopulta punaisten pentujen toinen <3


Kuva: Tiina Jokinen

Heenu 4kk
Kuva: Tiina Jokinen

Jossain vaiheessa kun työkiireet helpottaa ( ei ikinä? ), teen päivityksen tuosta paimennusviikonlopusta Kerimäellä! Muuten meillä ei juurikaan ole mitään tapahtunut, syksylle saattaisi olla pentuja tiedossa mutta se on vielä hyvin, hyvin hataralla pohjalla se asia. Mutta possible, maybe!


Tähän oli tarkoitus vähän listata minne ollaan menossa, kenen kanssa ja mitä tekemään! Pysyn EHKÄ vähän itekkin kärryillä kun en vieläkään taskukalenteria omista...


Elokuu
6.-7.8 Erimoosten syyspaimennusleiri vol. 1 Tervola (Henkiparantaja, Haloilmiö, Taikausko, Taivaanlahja, Valontuoja, Konnankoukku, Napapiiri)
7.8 Nautapaimennusta, Posio (joku aikuinen, ehkä Luonnonlahja ja mahdollisesti ainakin Herja?)
14.8 Luonnetesti, Ilmajoki (Kiusanhenki, Konnankoukku)
24.8 Rallytoko, Seinäjoki (Kiusanhenki ALO, Luonnonlahja ALO?)

Syyskuu 
3.9 Ryhmänäyttely, Ähtäri (Luonnonlahja, Työvoitto, Vilunväre? Nereaneidon Taikausva + muita kasvatteja ehkä Laatuaika??)
4.9 Ryhmänäyttely Kihniö (Riivanhenki, Nereaneidon Taikausva, Vuorenvarma, Konnankoukku + muita?)
10.-11.9 KATSELMUS, Helsinki (??? En tiedä ilmoitanko, tuomaritietoja odottelen.)


Lokakuu
1.-2.10 Lappalaiskoirat ryn järjestämä paimennuskoeviikonloppu Kerimäellä (Rotumestaruus!)
(Kiusanhenki esikoe lauantaina ja toinen paikka sunnuntaille ykkösiin/esikokeeseen, Luonnonlahja ykkösiin lauantaille, Työvoitto ja Riivanhenki kakkosiin)
15.-16.10 Erimoosten syyspaimennusleiri vol. 2 Kerimäki (Mielenrauha, Konnankoukku, Nyrkkisääntö, Hyökyaalto, Laatuaika, Hikipinko ja kasa mun koiria :D)
22.-23.10 Rallytoko, Seinäjoki, kaks rataa kaikille luokille (Riivanhenki VOI x 2, Työvoitto VOI x 2, Kiusanhenki ALO x 2, Luonnonlahja ALO x 2, tänne meinasin yllyttää ainakin Taivaanlahjan!)


Sittenhän vois olla jo pentujuttuja! Eli kevättä kohti 2023!Kiusa heinäkuussa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti