maanantai 25. syyskuuta 2023

Riemun ja Sisun pennut syntyneet 18.9

Tuntuu että kerta kerralta aika ultrasta synnytyspäivään kuluu nopeammin ja nopeammin - just ultrattiin ja sitten pitikin varata jo röntgen ja hakea samalla viimeinen herpesrokote.Synnytys käynnistyi Riemulla ihan samalla kaavalla kuin viimeksi - nukkuu sängyn alla täysin rentona, ei mitään merkkejä synnytyksestä. Lähdettiin muiden kanssa käymään tuossa lähipellolla ja metsässä ja 20 min päästä ku tultiin takaisin niin Riemu läähättää sängyn alla. Vedet meni 16:05 ja työllä ja todellisella tuskalla saatiin ensimmäinen ulos 18:05, musta uros, painoa 405g. Ensimmäisellä pojalla rinnassa valkoinen laikku. 

Hetken Riemu hoiti ensimmäistä kunnes alkoi työntää seuraavaa, ähräämisen jälkeen 19:05 syntyi seuraava, niinikään musta, 405g painava uros. Tällä pennulla oli rinnassa pystypäin valkoinen ! merkki.

Tässä kohtaa mietin että nytkö tuli se ensimmäinen pentue, ettei tullut lainkaan narttuja ja kohta laatikossa on Hupu, Tupu ja Lupu. Muutamalla laiskanpulskealla ponnasulla 19:37 plopsahti viimeinen jota ensin katsoin että onkohan kuollut kun väri oli mennyt jo vähän huonoksi kunnes tajusin että sieltähän tuli (taas!) se sininen narttu! Viimeksi syntyi Riemulle siis kaksi sinistä pentua joista narttu oli tosiaan menehtynyt. Nartulla painoa 375g, pienen kuivaamisen ja napanuoran pätkäsemisen jälkeen yritin etsiä sille hyvää nisää mistä hörpätä ja ei kelvannu yksikään mun tarjoama hana vaan hänen piti itse saada etsiä ja löytää. xD 

Ja tätä kirjoittaessa ikää on lapsille tullut jo 1 viikko! Lähestulkoon tuplatut syntymäpainot, pääasiallisesti hiljaisia ja lungeja tyyppejä (tai sit nää on edellisiin verrattuna vaan normaaleja pentuja xD)


Risto-Pietari 1vrk


Rauno-Ilmari 1vrk

Sorja-Inkeri 1vrk
Laitetaan samalla jo 1 viikkoiskuvat:


Risto 1 viikkoa nuori


Rauno 1 viikko takana

Soikkuli 1 viikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti