torstai 27. syyskuuta 2012

Jälleen askel lähempänä

WUHUU! Justiin tultiin silmätarkastuksesta : Silmät olivat kuin olivatkin puhtaat ja kirkkaat, sai vielä erityiskiitosta ettei pohjissa näkynyt mitään merkkejä koiran iästä :) Voin sanoa et vähän mua ehkä jännitti mutta turhaan :) JES! Huomenna sitten lähäretään aamusta ajelemaan :)

Käytiin ennen silmätarkkia vuodattamassa vähän verta Ruutista : otettiin tosiaan se progesteronitesti joka oli vielä ihan todella alhaalla, 0,28 muistaakseni (10-12 olis semmonen otollinen astutusaika) joten ensi viikolle meneepi :) Omat koirat vien tänään porukoille hoitoon ja oon kahdestaan sitten tän "lainakoiran" kanssa kunnes niitä vois koittaa Ruutin kanssa tutustutella :) No, ompa aikaa tutustua urokseen kunnolla ja nähdä millainen tyyppi se on :) Yhden koiran kanssa eläminen tosin saattaa olla aika haasteellista :D Vaan eiköhän me selevitä!

Astutus sopimuskin oli pärähtänyt sähköpostiin esikatseltavaksi ja hyvältä näytti :) Tiistaina mennään sitten uudemman kerran ottamaan progea, katsotaanpa miltä silloon näyttää :)

Moon niin helepottunu! Alle vielä pari äsken nappaamaa kuvaa Ruutista: Parkeilla tuo pupillien laajeneminen näkyy niin selkeästi ku on normaalisti vaaleat silmät :) Hassun näköinen otuseläin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti