perjantai 27. syyskuuta 2013

Hyvää kannattaa odottaa

Fauna on löytänyt oman kotinsa! Fauna muuttaa Alavudelle Miran ja perheen luokse :) Koirakavereita löytyy paimensukuistytöstä ja saksanseisoja uroksesta. Pääsen seuraamaan Faunan kehittymistä läheltä ja varmasti myös reenailemaan :) Aivan huippua, kiitos Mira! Aikamoista Ristiriitaa on ollut mulle ja Miralle tämä pentu. Fauna muuttaa nimensä Pyryksi muuttaessaan pois meiltä.

Itku tuli jo tänään autossa kun sovitt
iin että sunnuntaina olisi muuttopäivä. Mun rakas pieni, pala kurkussa. :( Mutta sama juttu kun muidenkin pentujen kanssa, tiedän että Faunaa odotetaan jo kovasti omaan kotiinsa.

Sinne ne mun rakkaat poikapapsit menee. <3 Onneksi mulle jää Riivis. Nyyhkis.

Babsukan noutoharjoituksia


Ja Riiviksen uniharjoituksia.

Kaikki pennut on nyt siis löytäneet kodin! Pyörylä ja Ruoste meni Vantaalle, Pinku Kangasalle, Lila Vaasaan ja nyt Fauna Alavudelle. Työnimistä muuttui Mosku, Remu JR, Luka, Sisu ja Pyry.


Pentublogi hiljenee ainakin hetkeksi. Pentujen kuulumisia voipi tänne tulla jatkossakin, joulukuulle suunnittelin jo pienoisia pentutreffejäkin :)

Seuraava pentue olisi suunnitelmissa Varmalle. Sikälimikäli silmät on terveet ja sisarukset ja lähisuku pysyy terveenä, voidaan Varman äitiintymistä miettiä ensi kesänä. Urosmietinnät ei vielä ole mietintää kauempana mutta julkistan tiedot, kun ultrasta ollaan positiivinen tulos saatu. Siihen asti, adioos :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti