maanantai 23. syyskuuta 2013

Pennut 10 viikkoa

Taas on yksi viikko tultu eteenpäin :) Fauna on meidän ilonamme täällä vieläkin, ei ole sitä oikeaa vielä löytynyt.

Haaveilemassa omasta kodista, mun mustakettu. <3
Fauna oli viikolla työkaverilla pari yötä hoidossa ja oli ollut töissä myös mukana - huippu hyvin oli mennyt, kunnioittaa kissoja vaikka onkin "normaalin" kiinnostunut niistä :) Pikkasenko lunki jätkä, joutu nukkuun ihan ekaa kertaa ypöyksin ja vielä toisessa huoneessa missä ihmiset - vartin piipitys ja sitten alkoi nukkumaan :) Ei huono, siskonsa Riivis vois olla vähä toista maata. :D Ei tätä pikkutyyppiä paljoa hetkauta. <3 Mutta olipa vaan tyyppi ihan liekeissä ku kävin sen hakemassa kotia. :)
Lauantaina oltiin ensin töissä ja sitten käytiin Varman kanssa agilityä treenaamassa. Pennut makoili häkissä autossa hipihiljaa, välillä painivat ja sitten vetelivät sikeitä selällään. :) Muksaa nähdä että ovat niinku Ruuti tuon ikäisenä, ei kulkuvälineet ja paikat saa paljoa huomiota ku kaikkialla on vaa rentoa. :) Tykkään!

Rentopentu.Huomenna sitten töiden jälkeen vaihteeksi aksahallille :) Josko vaikka ehtis ottamaan Faunankin leikkimään ja puuhastelemaan halliin muiden koirien läsnäollessa. Son kyllä ihan äärettömän ahne, tekee ruuallakin semmosia samanlaisia "banzaaai" loikkia mitä Ruuti teki tuon ikääsenä. Riivis o paljo hillitympi, hieno nainen. Fauna on tuommoone röllipeikko :D!

Fauna 10 vkoa. "Näi kauniisti mä poseeraan". Oikee junkkari! Pikkumiehen strategiset mitat oli 5,9kg ja 32,5 cm.

Pönötystä. Alkaa jäämään toi pöytä vähä piäneksi! Huonosti oli valoa ja liikkuva kohde, ei ihan riitä kamerassa potku ja kuvaajalla taidot.
Pitäis joku aamu olla niin aktiivinen että kävisi metsässä noiden kanssa ennenkuin menee töihin. Oon vaan niin aamu-uninen ettei mitään rajaa... Kohta harmittelen, ku vauvoista on ihan liian vähän kuvia muistona... Minkäs teet ku pääset töistä niin on jo pimeää.

Eli edelleen saa ottaa yhteyttä, sikäli koet olevasi Faunan arvoinen ihminen. Etsin Faunalle aktiivista, yhteistyökykyistä kotia. Ajattelin jättää Faunaan jalostusoikeuden "kaiken varuuksi", jos Riivasta ei koskaan jatkoa saisikkaan...

erimoone at gmail.com tai 0400-809082, yhteydenotot arkisin 20:00 jälkeen tai viikonloppuisin. Tekstiviestikyselyihin en vastaa! Jos en vastaa, soitan takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti