maanantai 16. syyskuuta 2013

Yksi on vielä ilman omaa perhettä


Nimittäin Fauna. KoiraNet

Mun lempparipoika Fauna. Jättäisin pojan ehdottomasti kotiin jos sekalaumassa rivarikämpässä olisi mitään järkeä. Vaan kun ei ole niin nyt etsitään sitten sitä juuri oikeaa ihmistä mun röllipeikolle.

Fauna, eli Erimoone Ristiriita sai nimensä heti ekana elinpäivänään tässä maailmassa. Tyyppi joko huusi täyttä kurkkua tai nukkui mun jalkaa vasten. ON/OFF, ei oikein tiedä, mitä mieltä olis elämästä ollu. Ristiriita.Ensimmäinen kuva Faunasta. Kynsilakan väri on oikeasti semmonen "Faunattaren" violetti, siksi nimi Fauna. Tässä tyyppi sammuneena mun jalkaa vasten ekaa kertaa <3


Fauna avasi ensimmäisenä silmänsä. Heti kun silmät oli auki niin se tomerasti häntä tötteröllä viipotti semmosena minikoirana pitkin laatikkoa kun muut sisarukset vielä mönki ja möyri. Muut pennut nukkui sikeästi niin tää yks "istuu" mun vieressä laatikossa ja katselee mun suuntaan sumuisilla silmillään - ja heilutti häntäänsä. Roisto minkä teki, kokoajan yrittäny mua saada taivuteltua...

Fauna on aina ollut pojista aktiivisin. Sopivasti ilkikurinen mutta silti ystävällinen ja älyttömän rakastettava - aina sielä missä ihmisetkin, pieni hassu häntä heiluu alati (siskonsa ei oo heilauttanut kertaakaan häntäänsä... vielä), aktiivisuus ei tarkoita sitä etteikö se koskaan nukkuisi vaan sitä, että se on toimelias ja puuhailee paljon. 
Pentutestissä Fauna leikki testaajaan kanssa parhaiten. Testaaja sanoi, että jos harrastuskoiraa mielisin, niin jättäisi ehdottomasti tämän kotiin koska leikkii paremmin mitä siskonsa (ja itseasiassa parhaiten koko porukasta.) ja kyllähän se saalisleikkeihin hyvin syttyykin.


Fauna ei siis todellakaan ole pentu, joka "ei kenellekkään kelvannut" vaan minusta sille sopivaa perhettä / ihmistä ei vaan ole vielä löytynyt ja muille pojille sopivat ihmiset löytyivät nopeammin. Missä siis olet?

Faunalle etsin yhteistyöhaluista ja kykyistä, aktiivista ja harratuksista kiinnostunutta kotia. Lapinkoira ei ole mikään harrastustykki mutta jos mielenkiintoa ja intoa on kokeilla eri harrastuslajeja niin lappalainen on hyvä valinta :) Olen jättämässä Faunaan jalostusoikeutta joka tarkoittaa siis sitä että koira on oman perheensä omistuksessa mutta kasvattaja jättää yhden astutuksen valitsemalleen nartulle ajankohtana X. Jos kävisi niin kurjasti, että Riiva saisi kohtutulehduksen ja jouduttaisiin steriloimaan eikä se saisi pentuja koskaan, olisi minulla käytössä ensimmäisestä pentueestani vielä yksi, joilla sukua mahdollisesti voisi jatkaa. Ekapentueen ainutlaatuisuuden vuoksi haluan jättää mahdollisimman monta ovea auki jatkumon kannalta. :)Herra Megasöpö. <3

Fauna on päässyt kahden viikon aikana tutustumaan autoiluun melkein päivittäin eikä häkissä matkustamisessa ole mitään ongelmia. Juna-asema, eläinkauppa, liikenteen häly, agilityn epäviralliset kisat on tähän mennessä nähty eikä poika tee mistään sen suurempaa numeroa. On myös tutustunut kissoihin, eri kokoisiin, näköisiin ja ikäisiin koiriin (mm. Hoffi, dreeveri, aussie, kessu) ja kaikkiin suhtautuu varauksetta ja leikkisi huoletta minkä näköisen tyypin kanssa vain, olematta kuitenkaan mikään dominoiva kakkapää. Vapaanaoloa on harjoiteltu itseasiassa enemmän kun hihnassa olemista, tulee hyvin kutsusta jo sisälle ja tekee tarpeensa ulos, öisin tehdään vielä paperille, sellainen mahdollisuus kun on jätetty, hihnassa kakan tekoa pitäisi vielä saada vahvistettua, pissat tulee hyvin hihnassakin :) Yksinoloa on  myösharjoiteltu ja hyvin osaa rauhoittua nukkumaan 10 minuutin itkun jälkeen joten tästä on hyvä jatkaa! Fauna on ollut myös mulla töissä takahuoneessa mukana ja on nähnyt lapsia eri ikäisiä ja ihmisiä jopa pyörätuolissa ja kaikkeen suhtautuu järkevästi ja häntää heiluttaen. Kämpillä meillä on ollut tietyö toisella puolella ja peltikattoremppa, remppamiehet on iiiihania ja niiden pitäis aina muistaa tervehtiä tommone pikkune peikkonen sieltä etupihan aitauksesta :) 
Uimassakin poika puolivahingossa kävi viime viikolla, nostin räpiköivän "rotan" pois joesta niin samantein tyyppi jatko matkaansa iloisena!


Juuri joesta nostettu.
Tyypillä on kyllä raamit kohdillaan ainakin vielä tän ikäisenä. Tosi kivannäköinen on ollut kokoajan rakenteeltaan! Tasapainoinen kaikinpuolin :) Perjantaina strategiset mitat oli 32 cm / 5,3 kg. Pentutarkissa oli kaik ok. :)


Söpöstel <3

Raamit kohdillaan. :)

Me elellään täällä nyt normaalia pentuarkea siis vielä, kahden pennun kanssa tosin. Faunalle tietty paras olisi, jos se juuri oikea ihminen ottaisi nyt puhelimen käteensä ja soittaisi tälle kasvattajatyypille ja kyselisi lisätietoja, pääsisi opiskelemaan oman perheensä arkea :) Varsinaista kiirettä ei kuitenkaan ole vaan tärkeintä, että Fau saa just sen kodin, minkä on sen arvoinen. Tää poika on jotain niin spessua! <3Faunasta kiinnostuneet voipi laitella sähköpostia osoitteeseen erimoone at gmail.com tai soittaa 0400-809082 arkisin 20:00 jälkeen tai viikonloppuisin oikeastaan "koska vaan". Jos en vastaa, soitan takaisin, kun ehdin. Pelkkiin tekstiviestikyselyihin en vastaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti