tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kesäloman niputtaminen

Kesäloma aloitettiin paimentelun parissa Somerolla, josta kirjoitin jo edellisessä postauksessa. Samalla reissulla käytiin Raaseporissa Puhurilassa tsekkaamassa Ruutin isoäidin sisko, Pippurimuori ja lauman muut jäsenet. Kiitos Mira ja Ina kun saatiin käydä! <3 Hirmuisesti samaa olemusta Ruutissa ja Pippurissa, hassua :)


Supersymppis Muu, josta tuli yksi tähtitaivaan kirkkaimmista tähdistä. <3

Hämäävän paljon samaa näköä Ruutin kanssa :) Pippuripeikko, Ruutin isotäti

Liikuttavat mummukat kotipihallaan :) Akka & Pippuri

Someron jälkeen pakkasin autoon omat koirat ja poikani Auliksen. Vellu jäi Ellan kanssa mökille viettään laatuaikaa.
Ja mä aksasin ekaa kertaa pyreneläisen kanssa! VITSIT miten huippua oli! Aulis on ihan sairaan hienosti opetettu ja se menee niinku juna eteenpäin, ei mitään "tästäkötästäkö" vaan siitä se menee :D Saa itekki JUOSTA eikä tarvi hipsutella perässä. Tehtiin ekaa kertaa rallytokossa 6 kyltin rataa kaverin ohjeistuksella ja se olikin yllättävän hauskaa :) Sopiva laji Varmalle ja ehkä myös Riivalle myöhemmin.

22.6 pakattiin aamusta autoon tavarat, Aulis & Riiva ja suunnattiin nokkamme kohti Pohjoista. Torniosta yli ja siitä pitkin ruotsia Abiskoon, teltta yöllä lähes auringonpaisteessa pystyyn ja järripeipon sirraamiseen heräten aamulla. Aamupalaa, Torniojärven ihastelua ja suunta kohti Norjan rajaa ja Lofootteja. Kun saan Vellulta reissukuvat, voisin tehdä ihan oman päivityksen norjasta :)

Viime viikolla Varma kävi vetääs kaksi agirataa ja yhden hyppärin Vöyrillä ja niin tuli korkattua kakkoset :) Hilpi oli tehny aivan huippu ihanat radat meille, tosi kivaa putkibaanaa! Oli semmoset radat mitä Tainille just tarvittiinkin. Hyvää mieltä ja x 3 HYL oli tuloksena :D Laitan linkit ratoihin alle.

A-agirata
B-agirata
C-hyppyrata

Ovat suoritusjärjestyksessä samalla. Sillon kun ei ole valeraskaus ja Varma kulkee niin kohtaloksi koituu nuo väärät putken päät (heittäisin että 95% meidän hyllyistä on nimenomaan näitä). Hypyissä on tekemistä, kepit on kesken. Eilen käytiin hallilla tekemässä keppejä eikä mitään ongelmaa, kummastakaan kulmasta suoraan lähestyttäessä :P Kisoissa teen jotain, mikä saa sen epävarmaksi.
Oma liikkuminen on aivan järkyttävän näköstä! Apua mitä hipsuttelua :( Ei se sitten ehkä taaskaan kulkenut niin hyvin, miltä se tuntui? Viime vuoden kisavideoita ku tsekkasin niin menihän (ja mä) se sielä ihan eri vauhtia.Mutta... Tulipa korkattua :) Ja huomattua että se vanha vauhti alkaa sieltä pikkuhiljaa taas hilautumaan nopeammaksi, toivottavasti ainakin...

Viime viikolla käytiin somerolla vuorostaan ratatreeneissä Riivan kanssa, jälleen Tuijan opissa. Meillä olikin ratareeneissä (yllättävää! ;)) ihan oikea esikoe / 1 rata joka piti ensin suorittaa kokeenomaisesti ja sit tsekkauskierros. No, yllättäen, kun en oo koskaan moista tehny, en tajunnu yhtään mitään, lampaat karkas ja pakka hajos siinä vaiheessa. Eka kierros oli aikamoista säätöä ja huokaisin helpotuksesta ku eka kierros meidän kohdalta oli ohi :D Tia oli S-pentujen emän, Milan kanssa kolmatta kertaa lampailla ja Mila teki huippuhienosti hommia!! :) Kokkeli osallistui kans mutta oli myös vähän kuutamolla koko hommasta kun ei tiennyt, mitä siltä haluttiin. Toinen kierros meni jo paremmin kun saatiin vaan kuljetella ja tehdä radasta ne osuudet jotka tuntu siltä että osataan. Lampaat karkas tässäkin kerran, haettiin ne yhdes ja sitten aitaukseen. Toka kierros oli ehdottomasti siis mulle rennompi!
Elokuussa jatkamma harjoituksia Kerimäellä :) Mukana myös useampi kasvatti ja meille tuntematon paikka muuten, saas nähdä miten homma sielä sujuu! Ajattelin ottaa Ruutin ja Varman mukaan myös. Lokakuussa sitten vielä yhdet treenit Somerolla ja sitte talvitaukoa.

Totomets on parasta. <3


Viimeinen keäslomaviikko menikin kalastellessa, saunoessa, sateisesta kesästä nauttien, turun linnaa ihmetellessä ja koiria reenatessa :) Huomenna sitten paluu arkeen... Eli töitä ja samaa ku kesälomalla, mitä töiden jälkeen jaksaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti