torstai 28. heinäkuuta 2016

Luustotuloksia kesältä

Läpivalaisussa on kesän aikana käyneet Rajatapaus ja Ruosterikko sekä minun ja isän yhteisomistus Pöpö.

Rajatapaus lonkat A/A, kyynärät 0/0, SP0, VA0, LTV1
Ruosterikko lonkat A/B, kyynärät 0/0, SP0, LTV0

Rajatapauksen ltv1 lausuntoa ei kennelliitosta ole tullut vielä joten odotamme, mikä sielä mätti, laittelen tänne jahka saamma lisätietoa.
Ruosterikko meni kuville oikeastaan ontumisen takia joka alkoi juhannuksena yhtäkkiä ja parani levolla + kipulääkkeellä mutta palasi lääkkeen loputtua. Kuvista ei löytynyt syytä ontumalle ja lääkäri epäilikin täten pehmytkudosvauriota, fyssari oli löytänyt toisesta takajalasta kremppaa mutta hieronnalla oli saanut koiran venyttämään kipeääkin jalkaa - laserointia, lepoa, lääkettä ja venyttelyä. Toivotaan että huolellisella hoidolla kipeä jalka saadaan kuntoon!

Storywood Caro Nome "Pöpö" lonkat A/A, kyynärät 0/1, SP0, VA0, LTV0. Lääkärissä ei ollut mitään puhetta tuosta ykkösen kyynärästä joten en tiedä, miksi ykkönen enkä kesäaikaan ole suoraansanottuna jaksanut soittaa kennelliittoon kysyäkseni :D Ykkönen ku ykkönen silti. Jalostuskoirahan Pöpö ei luonnollisesti ole sydämen sivuäänten ja polviensa takia mutta toivotaan että menee oireetta vanhuuteen saakka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti