sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Juniorit 1v! Onnea T-pentue 1.10.2016

Tulee nyt synttäripäivitys päivän myöhässä ;)

1.10 alkuyöstä, 2-5 aikaan syntyi meidän ensimmäinen, luomupentue! Miten onnellinen olin, ettei taas tarvinnut turvautua lekuriin ja veitseen.

Pentuepäiväkirjassa lukee näin

1:00 Ekat supistukset!
1:30 No nyt polttaa!
1:45 Vedet
2:05 Pieni ruskea tyttö 280g
2:10 Iso ruskea tyttö 360g
2:47 Musta tyttö 400g
3:50 Musta poika 375g
5:00 Musta poika 320g

"Ensimmäinen, normaalisti syntynyt kasvattini. Äitinsä, Taikausvan täydellinen kopio niin käytökseltään kuin ulkonäöltään. Normaalin synnytyksen käynnistymiseen ja siihen tuskalliseen odotteluun tarvittiin aikamoinen määrä Taikauskoa.

Taikausko oli vielä matkustuskapselissaan kun perään rynni heti toinen ruskea pentu. Täyty todeta, ettei tää luonnollinen synnyttäminen vissiin olekkaan mitään Tähtitiedettä. Näimpä syntyi Erimoone Tähtitiede.

Taikauskon ja Tähtieteen nauttiessa ensimmäisinä maitobaarissa, pidettiin pikkuinen tauko ja sitten alettiin työstämään seuraavaa pentua tulevaksi. Pienen väännön jälkeen syntyi kolmas pentu, selkeästi ruskeita pentuja suurempi, musta ja hyvin pitkäkarvainen tyyppi. Tässä vaiheessa tarkistin ruskeiden sukupuolet - narttu, narttu ja tykky musta pentu - narttu. Siinä oli yhdessä pentueessa yhtä monta narttua, mitä mun kasvateissa yhteensä. Kolmas narttu tuntui jo ihan Taivaanlahjalta.

Taas hiukka hengähdystaukoa. Ikuisuudelta tuntuvat minuutit. Varma työsti kuitenkin nimelleen uskollisena pennun maailmaan varmasti, mutta ilman pientä taistelua se ei tuntunut tulevan. Ensimmäinen, iso poika. Taistelutahto.

Varma nukahti tunniksi. Katselin, että jälkipoltot ja viimeinen istukka tulossa. Ultrassa kyllä näkyi maksimissaan viisi joten... Yhtä vielä odoteltiin. Aika eleettömästi tämä viimeinen sieltä putkahti kuitenkin. Kaikki viisi oli kasassa, kaksi komeaa poikaa ja kolme kaunista tyttöä, helposti, normaalisti. Varma hoiti porukkaa niinkun olisi aina hoitanut. Pennut alkoivat heti syömään ja kaikki tuntui alkavan täydellisesti. 
Työvoitto"

Tarinat lasten virallisten nimien takana.

Onnea rakkaat Tuikku, Akka, Riemu, Vertti ja Elmo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti