maanantai 24. lokakuuta 2016

Seinäjoen Kansainvälinen koiranäyttely 22.10

Pikkusen perjantai-illalla ja varsinkin lauantai aamulla mietin, miksi. Kenen idea oli ilmoittaa koirat ahtaaseen hallinäyttelyyn? Muttakun ko halli on tuossa 5 min ajomatkan päässä. Mutta silti... silti.

Kehään oli ilmoitettu siis isän ja mun yhteisomistus keeshond Pöpö sekä Vellun pyrri Aulis.

Lyhytkarvaisia pyreneittenpaimenkoiria oli ilmottu kehään huimat 2 kpl ja kuten arvata saattaa, molemmat avoluokan uroksia :D Tuomarina oli Aire-Piret Pärn Virosta.

"7v, erittäin hyväkuntoinen ja iloinen uros, rodunomainen pää ja ilme, hyvä kaula & ylälinja. Oikea asentoinen häntä, hyvä rintakehän syvyys ja pituus, hyvä liikunta"

AVO ERI, SA, AVK1, PU1, SERT, CACIB, ROP -> FI MVA

Kannatti silti herätä!

Aulis, Tottakai Pikku Pietari.


Keeshond kehä olikin reippaasti myöhässä. Kessuja oli ilmoitettu 36 ja avoimessaluokassa oli tismalleen taas samat urokset mitä Ruovedellä, järjestys tälläkertaa oli eri :)

Tuomarina Nadjia Timmermans-Kadenko, Alankomaat.

"Big size. Square body, correct upperline but could have a bit more neck. Typical head, could be a little bit more elegant. Small ears. Correct bite. Moderate angulations in front and rear. Moves with good pass but narrow behind. Quite prominent eyes."

AVO ERI, AVK3

Pöpö, Storywood Caro Nome

Nyt jäämmä tauolle ja kasvattaan uutta palttoota. :) Pöpö oli huippuhienossa kunnossa kehässä, harmi et hää oli liian iso vasikka tuomarin mielestä :'D No, onhan se iso. Ja rakas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti