maanantai 24. lokakuuta 2016

Agilitykisat kokkolassa 23.10

Viimemmäksi ku kävästiin Tarjan kanssa Kokkolassa kisaamassa, todettiin että lähetään lokakuussa uudestaan, mulla ko noita koiria riittää niin päästiin samoihin skaboihin vaikka Tarjan koira nousikin kakkosiin.

Varma oli ilmoitettu agiradoille, sillä oli jo LUVA hyppäriltä. Mulla tuli väsyksis joku ajatuskatkos ja vaa ihastelin muiden ratoja kunnes tajusin et sielä menee jo medit :D Äkkiä takit pois iteltä ja koiralta ja juoksin ulkokautta lähtöalueelle. Varmalla on valeraskaus nyt joten ei oikeesti ollu odotuksia, kun son lenkilläkin laamaillut ihan huolella.

Video youtubessaOhhoh! Se pätkähti nollavoitto, LUVA ja SERT -> kolmosluokka kutsuu! :O Oli ehkä paras fiilis radalla ikinä, tuntu niin simppeliltä, helpolta, rauhalliselta. WAU! Ei sitte menty enää toiselle radalle. :) Noi kontaktit on luokattoman huonot, ne pitää nyt vihdoin opettaa. Tuomarina radalla oli siis Petteri Kerminen, huippukivat radat oli tehnyt! :) Pienellä keppiviilaamisella ja kirittämisellä oltas päästy 4 m/s etenemään helposti!

Hyvä meidän joukkue <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti